Jornada de dinamització social a la Maurina i Districte 4, 18 Novembre, parc del Roc Blanc i a la pl. Del Roc Blanc

No Comment

Un grup d’entitats del districte 4 de Terrassa han preparat una jornada de dinamització que se celebrarà el pròxim 18 de novembre, aquesta jornada està subvencionada amb la línia de subvenció municipal “Suport a projectes organitzats conjuntament per entitats i agents territorials, amb representació als Consells Municipals de Districte, per donar resposta als reptes i les necessitats detectades en el districte”.

Un total de 25 entitats de diferents àmbits del districte 4 participaran aquest any en una jornada festiva i informativa en un format de matí i tarda, dedicant el matí a una fira d’entitats on aquestes tindran l’oportunitat de donar a conèixer a les persones assistents l’entitat i la seva tasca en el seu stand i algunes exhibicions, també hi haurà una zona dedicada a la sensibilització per una adopció i tinença responsables de mascotes.

Per una altra banda, la tarda estarà més dedicada a la part cultural del districte amb una actuació de batukada, actuació de mímica musical i finalitzarà la jornada amb una actuació de foc, tota la jornada transcorrerà al parc del Roc Blanc i a la pl. Del Roc Blanc.

Programa d’activitats

MATÍ: (de 10 h a 13 h)

“Ell si ho faria” activitat sensibilitzadora per una adopció responsable de mascotes, amb la presència de 3 entitats de la ciutat que treballen per aquest objectiu. Des del dia 13 al 18 a dues botigues del districte es recullen aliments per a gossos en benefici d’aquestes 3 entitats.

Bestioles, C. Pablo Iglesias 49

Hortijardí, C. Maria Auxiliadora 191

Exhibició de Powerlifting

Tallers de manualitats

Exhibició de Zumba 10.15 h

Contacontes 11.30 h

Taller de Sketchers

TARDA: (de 16 h a 19 h)

Actuació de batukada de So-m Maurina (16 h)

Actuació musical de Comediants de La Maurina (16.45 h)

Actuació de foc de Diables Maurina i Drac Baluk Astharot i diables de Ca n’Aurell (18 h)

Deixa un comentari