Neix el club de futbol sala C.E. Unió 10 Terrassa

No Comment

El C.E. Unió 10 és el primer club de futbol sala terrassenc gestionat per dues dones


El Club Unió 10 Terrassa acaba de néixer, com a club i escola per promoure i fer créixer el futbol sala a la ciutat. La preparació dels equips de futbol sala del CE Unió 10 Terrassa de la temporada 2019/20 arrenquen oficialment la propera setmana realitzant portes obertes en els entrenaments. Per aquest motiu, el Club i l’Eina Cooperativa, s’han unit per promocionar l’esport dins de l’etapa escolar i després donar-li  continuïtat.

El nou Club Unió 10 Terrassa està gestionat per dues dones, Ali Ferrer i Cristina Duarte. Ali Ferrer és la neta del difunt terrassenc Miquel Farré i Lladó, un dels fundadors del JABAC i també jugador, entrenador i directiu en clubs com el Terrassa FC, el CD Agut i el JABAC. 

El club ha estat fundat per les següents persones sòcies: Ismael Quirós, Josué Garcia, Leo Arderiu, Jon Carol, Joel Oliver, Adrián Hernández, Guillem Armengol, Pau Artís, Ali Ferrer i Cristina Duarte. 

El Coordinador, Ismael Quirós, és la persona encarregada de la gestió esportiva del club, i alhora també és el Coordinador Esportiu de les Activitats Extraescolars de l’Eina Cooperativa. Té més de 20 anys d’experiència com a jugador i entrenador en aquest esport i disposa de la titulació de Nivell II de Futbol Sala i Coordinador de Futbol Sala, emesa per la Federació Catalana de Futbol.

Tots els socis fundadors són alhora entrenadors del club (i alguns també jugadors), tenen experiència en l’esport i disposen de la titulació oficial emesa per la FCF per exercir d’entrenadors. L’objectiu de l’escola és la formació base en la pràctica de Futbol Sala, a nivell tècnic, tàctic, pedagògic i conductual, on es fomenta l’esperit d’equip, l’esforç individual i la cooperació entre tots i totes.

Casal d’Estiu de Futbol Sala

La seva primera activitat ha estat l’organització del Casal d’Estiu de Futbol Sala conjuntament amb l’Eina Cooperativa, que se celebrarà del 25 de juny al 26 de Juliol de 8h a 14h a la Pista de l’Escola Bisbat d’Egara.

Per donar-se a conèixer, el passat dissabte el nou club va ser present a la Fira de l’Esport, organitzada per l’Ajuntament de Terrassa i l’Associació de Comerciants del Roc Blanc.

Deixa un comentari