[Salvador Pérez] Parlem de terrorisme, ja que alguns estan banalitzant el concepte

No Comment

Aquests dies el jutge García Castellón (proper a l’extrema dreta i franquista convençut) i la junta de fiscals del Suprem, que són de la mateixa corda ideològica que el jutge, estan banalitzant el terrorisme, i al final tots els independentistes, membres de l’esquerra i discrepants, ho seran, o sigui, el 60 % com a mínim de ciutadans i ciutadanes d’aquest país en poden ser acusats.

Els hipòcrites i salva pàtries de les institucions de l’Estat, estan utilitzant tots els mecanismes corruptes per a imposar els seus interessos, l’amnistia és l’excusa, la no acceptació de la majoria del govern, i l’objectiu de fer caure al govern per les vies que calgui. I la judicatura corrupta i podrida al servei de l’extrema dreta (PP i VOX), faran tot el que calgui, sempre ho han fet així, per a intentar guanyar el que no han aconseguit a les urnes. I Espanya, és un exemple evident de cops d’estat permanents per a imposar els seus interessos i dels seus amics ideològics i econòmics.

La divisió de poders és una ficció, i la Judicatura és un partit polític sense ser elegits.

La Judicatura no té cap interès a aplicar la Llei, i menys justícia, no saben que vol dir això. El Consell del Poder Judicial, el Suprem, l’anomalia franquista del vell Tribunal d’Ordre Públic ara l’Audiència Nacional i el Constitucional, són una cova d’interessos polítics, on el repartiment de càrrecs, inclús familiars, és una evidència, i la gran majoria ideològicament al servei de l’extrema dreta (PP i VOX), molt corruptes en essència i l’objectiu de viure de l’Estat amb grans sous, privilegis i de llarga tradició hereditària del control d’aquests òrgans. Alguns demanen respecte i que els deixin fer, perquè ni es mereixen el respecte que reclamen, ni deixar-los en pau i menys fer, ja que no fan la seva feina com correspon. A més cal recordar, que l’anomenada transició política, no va depurar la judicatura, per tant, alguns van participar de la mort i assassinats durant la dictadura i ningú els va demanar responsabilitats.

El jutge García Castellón a més d’anar buscant terroristes per a tot arreu, ara també intenta actuar contra Sortu de l’entorn Bildu. I l’importa tres cogombres que estigui més a prop de la prevaricació, que aplicar la Llei i justícia, la seva capacitat d’inventiva és molt gran, i sap que està ben protegit i pot fer el que li roti. El mateix que el jutge Aguirre que va buscant russos per a tot arreu, per tant, el ridícul és evident, però és igual, aquí cal anar inventant el que calgui amb l’objectiu d’anar implicant dissidents i inventant fets, i delictes com l’alta traïció. Dos jutges que són la riota, i que haurien de ser jutjats amb algun delicte adequat, sobretot, per a servir a l’extrema dreta (PP i VOX), i no a la justícia i l’aplicació dels procediments judicials.

I tornem al terrorisme, aquest país l’ha patit en tots els formats. El d’ETA, el de l’Estat amb el Gal, la policia patriòtica de l’Estat, la dels criminals de l’Estat amb el cop militar i l’aplicació del terrorisme d’Estat, la del cop d’estat d’Armada, i així podríem anar fen una llarga llista on la Judicatura, el militar, la guàrdia civil i la policia han estat les eines del terrorisme d’estat amb una llarga llista de morts, exiliats, torturats i tot tipus de degradacions.

Només cal recordar com el franquisme anomenava als republicans, tractant-los de terroristes, criminals, delinqüents i altres adjectius. O als maquis, als que anomenaven també tot tipus d’adjectius. Tots aquells que van lluitar i defensar la República, veritable règim escollit democràticament, van ser acusats i degradats pels seus botxins i criminals, que per desgràcia ningú els va demanar responsabilitats, i van ser els grans beneficiaris de l’amnistia de l’any 1977. Cap Garcia Castellón va obrir cap causa

El jutge García Castellón, que afirma que el Tsunami va ser terrorisme, ha posat el llistó molt alt, a més de banalitzar el concepte. I si atenem les seves justificacions, doncs ara hauria d’aplicar la mateixa consideració a:

-Quan els taxistes protesten i tallen les vies urbanes.

-Ara que els pagesos, tallen totes les vies d’accés a Barcelona i Madrid amb una arma evident, com és un tractor.

-Quan els estudiants i els sanitaris protesten i tallen carrer i van armats amb pancartes

-Quan l’extrema dreta (PP i VOX) es concentren davant de les seus del PsoE-Psc, amb actes de violència contra la Policia, amb ferits, i alguns armats.

-Quan l’extrema dreta actua a València i Barcelona, armats, banderes nazis i proclames a favor del règim franquista, i es dediquen a estomacar a persones d’esquerres i homosexuals. I la policia els protegeix i cap jutge actua.

-Quan el PP i VOX, fan manifestacions i concentracions, fent crides a la revolta contra el govern il·legítim, amb banderes franquistes i penjant al president del govern i al president Puigdemont, cantant el Cara el Sol.

-O les manifestacions dels sindicats policials, alguns armats, fen proclames a la revolta i el cop d’estat, amb banderes franquistes i cantant el Cara el Sol.

-I com és que al llarg d’aquests anys no han aplicat la Llei antiterrorista, a molts integrants dins el PP i VOX, que van servir al franquisme i que avui encara el defensen des de les institucions de l’Estat com la Judicatura i els cossos policials i militars.

Com a mínim, molts d’aquests han incomplert la Llei de la Memòria Històrica i l’actual de la Memòria Democràtica. I no parlem de la celeritat en aplicar la Llei Mordassa per part de la policia i la judicatura contra la dissidència i la llibertat d’expressió. Per cert, aquella Llei que el govern actual es va comprometre a suprimir i que és vigent.

Per tant, voler forçar que l’independentisme català en qualsevol de les seves accions, va ser violent i terrorista, assimilant-lo al que va succeir al País Basc, és de riota i una vergonya on és demostra la mala fe del jutge i els objectius que pretén. El Tsunami com a molt va ser una manifestació aplicant el dret. Ni armes, ni violència, ni bombes, ni policies ferits (altra cosa és que dos policies tinguessin problemes mentals per la seva tasca), ni morts.

I de la relació amb Putin i Rússia, la cosa encara és més absurda, quan ja s’ha demostrat que el procés va ser una ficció, i era una mera enganyifa per a establir una negociació. I ni cop d’estat, ni res semblant, el que sí que va ser terrorisme d’Estat de veritat, va ser l’actuació de les forces d’inseguretat donant garrotades a persones grans, pacifiques i no armades (algú amb un paraigua, ja que plovia). I després la Judicatura que va actuar amb total impunitat, com ha fet fins ara.

S’ha de tenir molta imaginació per parlar de terrorisme, i de veure a deu mil soldats russos entrant per la Diagonal, el jutge deu recordar l’entrada dels criminals franquistes, i se li han creuat els cables.

Esperem que aquesta vergonya, de dos jutges i uns fiscals que han perdut l’oremus, s’acabi d’una vegada i deixin de fer el ridícul, i no degradin la bona feina que fan la majoria de jutges i fiscals en el seu dia a dia. I deixin de fer patir a totes les persones a les quals se’ls vol implicar i no són responsables dels deliris d’alguns personatges que volen tenir protagonisme i que reben la claca i lloança de l’extrema dreta (PP i VOX). Esperem no tornar a viure el terrorisme de veritat, i el deixem de banalitzar, i sobretot, el de l’Estat que és el més perillós…

Salvador Pérez Riera

In : Dia a dia

Deixa un comentari