Lectura al Ple i al carrer aquest dijous de les declaracions aprovades al Parlament Ciutadà

No Comment

Aquest dijous entitats socials intervindran durant el Ple municipal per tal de llegir una Declaració sobre Drets, i una altra sobre la repressió de l’estat espanyol, totes dues aprovades en el passat Parlament Ciutadà de Terrassa.

El Consell d’Entitats convida a la ciutadania a assistir a la lectura de dues de les declaracions en obert, al Raval de Montserrat, i pretén que les mateixes siguin incorporades en els programes electorals de les pròximes eleccions municipals.


El Consell d’Entitats d’Acció Ciutadana de Terrassa informa que amb la seva lectura al Ple es pretén “iniciar un treball col·lectiu, comú, transversal i solidari, amb voluntat de llarga durada en el temps i que pugui ser fructífer i resolutiu”. Per això, demanen la “implicació de totes les entitats, col·lectius, plataformes i persones conscienciades” en assolir aquests objectius.

Amb la intervenció al Consistori, la plataforma d’entitats pretén, a banda d’aconseguir que aquestes mocions tinguin ressò ciutadà, que estiguin contemplades en les propostes electorals dels grups polítics de cara a les pròximes eleccions municipals del maig de 2019.

L’AV del Barri Segle XX serà l’encarregada de llegir en el Ple la ‘Declaració contra la repressió de l’estat espanyol’, per empresonar preventivament a activistes i artistes per uns pretesos delictes d’incitació a l’odi, o per l’escalada repressiva a Catalunya arran de l’1 d’octubre. 

Per la seva banda, el col·lectiu Espai per la Defensa dels Drets Humans i Socials de Terrassa (Espai Drets) farà la lectura de la Declaració de Drets, en la qual es manifesta la necessitat de defensar els drets fonamentals i l’aplicació de la Carta Europea de Salvaguarda dels Drets Humans a la ciutat, signada pel mateix Ajuntament. 

Deixa un comentari