Voteu per l’Observatori de l’Aigua de Terrassa! Iniciativa finalista del Premi Ciutats Transformadores

No Comment


Entre les iniciatives finalistes del Premi Ciutats Transformadores https://transformativecities.org/es/premio2020/) d’enguany, dins la categoria d’aigua, està l’Observatori de l’Aigua de Terrassa (OAT). Un element clau resultant del procés de remunicipalització que va viure la ciutat entre els anys 2014 i 2018.

Fins al 16 de novembre està obert el període per votar la iniciativa guanyadora del premi en les quatre categories: aigua, energia, habitatge i alimentació.

Les ciutats transformadores

Des de fa tres anys es convoca el Premi Ciutats Transformadores. Entre les iniciatives finalistes d’enguany està l’Observatori de l’Aigua de Terrassa (OAT) per la seva aposta en la millora de la qualitat i el govern d’un servei bàsic i essencial per la vida com ho és l’aigua.

El Premi Ciutats Transformadores és una plataforma d’organitzacions i moviments socials a escala internacional. El propòsit és afavorir que els governs locals progressistes, moviments socials, organitzacions i ciutadania organitzada comparteixin la construcció de solucions per a les crisis entrellaçades de caràcter polític i ecològic.

Amb aquest premi es facilita la difusió dels aprenentatges i propostes d’aquestes pràctiques i la inspiració que comporten per alimentar noves idees i pràctiques per fer front a les crisis cada cop més profundes, com l’actual de la COVID-19.

OAT, innovació en serveis, democràcia i ciutadania

L’OAT en aquests anys de creació i naixement s’ha anat perfilant com un referent i font d’inspiració per altres iniciatives en el conjunt del territori català i també de l’estat espanyol.

Amb aquest premi, l’OAT busca consolidar-se com a proposta per continuar aprofundint en els canvis i les millores d’aquest servei tan important per la vida de les persones.

Unes millores que s’impulsen i es creen de forma conjunta mitjançant el que són les tres potes del servei a Terrassa: l’OAT, l’empresa pública i l’Ajuntament, on l’OAT és la pota central que permet treballar administració, ciutadania i empresa des dels criteris de qualitat democràtica, transparència, sostenibilitat posant la vida de les persones al centre.

Des de l’OAT t’animen a votar per transformar!

Clica l’enllaç i vota! https://transformativecities.org/2020award

Related Articles

Deixa un comentari