Campanya de suport per demanar que l’empresa Sehrs no apliqui ERTOs a les treballadores dels menjadors escolars

No Comment

Els treballadores i treballadores de Sehrs, la qual gestiona els menjadors escolars municipals a Terrassa, temen que l’empresa els apliqui un acomiadament temporal (ERTO), donada l’excepcionalitat creada amb l’arribada del Coronavirus Covid-19.

En aquest sentit, el col·lectiu de la Xarxa de Suport Mutu, juntament amb els sindicats CGT, COS i CNT, han iniciat una campanya on acusen aquestes “empreses que executen ERTOs i que deixen les treballadores en una situació més precària del què ja estaven”. 

Pel que fa al cas de Sehrs, estan difonent un formulari per recollir suports, amb l’objectiu de fer pressió perquè treballadores subcontractades dels menjadors de les escoles públiques de Terrassa no siguin acomiadades, i que per tant no se’ls apliqui l’ERTO.

Pressió a l’Ajuntament de Terrassa

A la vegada, en el formulari es recorda que el servei de menjadors escolars pertany a l’Ajuntament de Terrassa, el qual manté el servei externalitzat. Per això, exigeix al govern local que garanteixi el pagament als seus proveïdors i insti als serveis externalitzats que no facin ERTOs.

Es pot accedir al formulari de recollida de suports contra l’ERTO en aquest enllaç.

Related Articles

Deixa un comentari