La CUP pressiona el govern per a que concreti la data i pregunta del Referèndum

No Comment

La CUP pressiona al govern per a que concreti tant la data del Referèndum com la pregunta que es farà a la ciutadania amb una acció engegada ahir i replicada a desenes de municipis del país, entre els quals es troba Terrassa.

La campanya ha estat portada a terme per una dotzena de militants de la ciutat que han repartit milers de butlletes amb la pregunta que la CUP proposa per al referèndum: «Vol que Catalunya esdevingui una república independent?». La butlleta, que també ha sigut difosa per les xarxes socials amb l’etiqueta #DataiPreguntaAra, utilitza el català i aranès com a idiomes principals tot i que també està traduïda al castellà, romanès i urdú.

Mentre la campanya era portada a terme arreu del territori, Núria Gibert, portaveu del secretariat nacional de la CUP, la recolzava insistint en que cal fixar la data i la pregunta del referèndum urgentment i no es temps de «posar excuses». Gibert també ha recordat que la CUP ha votat «uns pressupostos en el contingut social dels quals no creu» i que, a canvi, «ara calen concrecions en aspectes com la seva organització».

CUPparadeta

Related Articles

Deixa un comentari