L’INTEXTER de la UPC organitza un webinar gratuït per formar i informar sobre la fabricació de mascaretes contra la Covid-19

No Comment

mascarilla_ONU

S’han inscrit més de 60 empreses

Quins tipus de mascaretes hi ha? Com s’han de fabricar? Amb quins materials? Quina és la normativa? Quins assajos s’han de fer per comprovar la seva efectivitat? Quines es poden reutilitzar?

El dia 27 de maig entre les 10h i les 11,30h els experts en enginyeria tèxtil de l’Institut d’Investigació Tèxtil i Cooperació Industrial (INTEXTER) de la Universitat Politècnica de Catalunya·Barcelona Tech (UPC) ofereixen un webminar gratuït dirigit a empreses i professionals per informar sobre aquestes qüestions que s’han de tenir en compte a l’hora de fabricar mascaretes

Donaran resposta a les qüestions Mònica Ardanuy, Diana Cayuela i Marta Riba professores i investigadores de l’INTEXTER i José Antonio Tornero, professor de l’ESEIAAT i investigador de l’INTEXTER.

El webminar serà conduït i moderat per Enric Carrera, professor de l’ESEIAAT i director de l’INTEXTER

Aquesta iniciativa formativa i informativa s’emmarca en el projecte “Anàlisi de la viabilitat i fabricació local i de possibles vies de reutilització i reciclatge per minimitzar la generació de residus” finançat pel Centre de Cooperació per al Desenvolupament de la UPC.

Per participar al webinar cal fer inscripció prèvia a través d’aquest enllaç.

Related Articles

Deixa un comentari