Terrassa en Comú insisteix: Aguado va mentir

No Comment

Segueix en marxa la denúncia pública de Terrassa En Comú vers el regidor del PSC i cinquè tinent d’alcalde, Amadeu Aguado, al voltant de les contractacions públiques que efectua l’Ajuntament.

Terrassa en Comú lamenta l’opacitat de l’equip de govern en els processos de selecció d’alts càrrecs de l’administració, en aquest cas el del Parc Audiovisual. El motiu de la denúncia ve propiciat per una resposta en el darrer ple del febrer, quan el regidor contestà que es faria un concurs públic per adjudicar la plaça de gerència d’aquesta societat municipal, i que per tant encara no se sabia qui ocuparia aquesta plaça, i si seria una persona externa o no. En un article aparegut el passat dissabte dia 5 en premsa, Aguado ratifica que ell no va mentir, i que no s’ha contractat a ningú per a la gerència del PAC.

En el seu comunicat, TeC assegura que l’actual gerent del Parc Audiovisual va presentar davant dels treballadors i a algunes empreses del PAC a la nova gerent, tot anunciant que la seva incorporació seria immediata. És per això que TeC lamenta aquest fet greu i pregunta a Aguado: “vostè nega aquest fet? Nega que el que va dir al ple, no es correspon amb aquest fet?”

Des de TeC insisteixen en denunciar “l’opacitat de l’equip de govern en els processos de selecció d’alts càrrecs de l’administració, fet que impedeix valorar els criteris i intencions sota els quals es substitueixen persones i seleccionen els perfils”.  “El més important no és si ja s’ha firmat el contracte de gerent amb aquesta persona presentada com a tal el 23 de febrer passat, sinó que el més important és que s’ha mentit de nou en el ple i s’ha seguit mentint després per intentar justificar un procés de selecció sense concurs/convocatòria pública”, conclou la formació TeC.

Per altra banda, TeC afirma que no busquen cap rèdit amb aquest tema, més enllà d’exercir el seu paper de primera força de l’oposició, i el compromís de posar  la transparència de l’Ajuntament com un tema central. Volen destacar un total respecte pels treballadors/es del PAC, així com “la seva professionalitat, i per a les empreses que allà s’han instal·lat i treballen”. La formació també conclou que no posa en qüestió la gestió del PAC. Això sí, recrimina Aguado que utilitzi el projecte del PAC com a escut per a defensar-se, la qual cosa “diu bastant poc de qui és el President del Consell d’administració.”

Related Articles

Deixa un comentari