Ambulàncies Egara anuncia mobilitzacions

No Comment

La Secció Sindical de CCOO d’Ambulàncies Egara anuncia mobilitzacions davant el “despotisme i falta de respecte a la població del Vallès Occidental que està portant a terme el govern de CiU amb el suport d’ERC”. ambulanciesEgara

En un comunicat fet públic el dimarts 19 de maig exigeix a l’Executiu català que apliqui l’ordre rebuda del Parlament i mantingui el dispositiu actual en el nou concurs de transport sanitari. “Per al govern de la Generalitat en el Vallès Occidental som ciutadans de segona”, afirma tot afegint que “el govern de CiU “recolzat amb la passivitat d’ERC continua amb les retallades d’ambulàncies en el Vallès Occidental tot i els acords aprovats en el Parlament”.

Aquesta Secció Sindical, asseguren, vol expressar el seu profund malestar i la seva creixent indignació amb les decisions del SEM i el CATSALUT per omissió en el transport sanitari en el Vallès Occidental. Amb un concurs ple d’irregularitats encara per aclarir, on “les empreses obtindran la concessió passi el que passi”.

Les mesures adoptades per la Generalitat, a més, “posen en perill un nombre de llocs de treball important”. Afirmen que hi ha una retallada de més de 31.000 hores de cobertura anual així com la transformació de una ambulància de SVAM en una unitat VIR (vehicle amb metge i tècnic sense infermeria) que no té la capacitat de poder traslladar, tot comportant un deteriorament important en la qualitat assistencial per als ciutadans de la comarca.

“No entenem perquè en altres zones de Catalunya la administració sí ha corregit la situació, com en el cas d’Alcanar on s’ha garantit la continuïtat del servei com fins ara. Tot i haver sofert retallades en el concurs”. Mentrestant, en el Vallès Occidental s’està patint “les retallades més importants de aquest concurs a tot Catalunya, a pesar de què el passat 20 de novembre de 2014 el Parlament va aprovar amb el suport de tots els grups parlamentaris que la cobertura i el model assistencial del Vallès Occidental havia de ser el mateix que l’any 2013”.

Related Articles

Deixa un comentari