CCOO inaugurarà l’Escola Sindical Apolo Giménez

No Comment

CCOO del Vallès Occidental – Catalunya Central celebra la 1a Escola Sindical Apolo Giménez i, en la cloenda, farà un reconeixement a l’emblemàtic sindicalista i activista

Apolo primera escolaDimecres, 4 d’octubre, a partir de les 9.30 hores, CCOO del Vallès Occidental-Catalunya Central organitza la 1a Escola Sindical Apolo Giménez (A l’ofensiva: acció social, acció sindical), amb el nom de l’emblemàtic sindicalista de la Condiesel i lluitador veïnal i polític que ens va deixar recentment.

Es farà a la seu de CCOO a Terrassa (c/Unió, 23), i en ella es pretén facilitar eines i reflexió sindical per reforçar el caràcter sociopolític del sindicat, buscant maneres per traslladar a les empreses propostes en matèria d’educació, sanitat, pensions o serveis públics. En la cloenda, es farà un reconeixement a l’emblemàtic sindicalista i activista Apolo Giménez.

botomalarrassa

A banda de la benvinguda (9.30 hores) per part de José M. Martínez Contreras, responsable de Formació de CCOO del Vallès Occidental-Catalunya Central, Montse Ros, secretària d’Organització i Comunicació i portaveu de CCOO de Catalunya, i l’Ajuntament de Terrassa, destaca la cloenda (18.00 hores) amb Pilar Almendros, responsable de cultura de CCOO del Vallès Occidental-Catalunya Central, Yuri Lázaro Giménez, nét d’Apolo Giménez, Jordi Ballart, alcalde de Terrassa, Enrique Rodríguez, secretari general de CCOO del Vallès Occidental-Catalunya Central, i Javier Pacheco, secretari general de CCOO de Catalunya.

Related Articles

Deixa un comentari