Teleoperadores en lluita: festa i sopar popular solidaris, plaça Progrés, 28 Octubre

No Comment

Emergia festa per caixa solidaritat a TerrassaDesprés de tres jornades de vaga en el conjunt de l’Estat espanyol, al sector del telemàrqueting o contact-center, la patronal encara es resisteix a signar un conveni que es negocia i lluita fa més d’un anys.

No és fàcil fer aturades en un sector com aquest un dels més precaris que existeixen a l’actual mercat laboral. De totes formes, el dijous 6 d’octubre, es va aturat la producció per tercer dijous consecutiu, en aquest últim cas tot el dia, per lluitar pels pocs drets que el conveni permet mantenir; drets que la patronal vol retallar bruscament en una negociació que s’allarga 22 mesos ja i que segueix bloquejada.

En aquestes condicions, les treballadores de la planta d’Emergia a Terrassa han decidit convocar aquesta festa i sopar solidaris per informar i difondre la situació al temps que recullir suport per mantenir la lluita.

La Festa de les Teleoperadores en Lluita

Divendres 28 d’Octubre a Terrassa

Plaça del Progrés

18:00h. Activitats Infantils

19:00h. Marató Country

20:30h. Sopar Popular a càrrec de la Afectades Hipoteca Sabadell

21:30h. Concerts i Festa
La Fera Ferotge (Homenatge a Ovidi Montllor)
Dtumbaga (Copla i Rumba)

*Els beneficis de la festa aniran destinats als Treballadors/es d’Emergia i a les despeses de la Vaga per un conveni digne.

Related Articles

Deixa un comentari