Kinsale presenta el seu primer EP “Odd stories & Twisted minds”

No Comment

kinsaleEl proper diumenge, 8 de març (19:00h, Sala Xavi Sallent del Teatre de la Santa Creu) el jove duet egarenc amb nom d’un poble irlandès, Kinsale, celebrarà 2 anys del seu naixement oficial al Sant Pere Sona coincidint amb el 50è concert i el dia de la Dona Treballadora. Aquest no serà un concert més sinó que es tracta de la presentació oficial del seu primer EP Odd stories & Twisted Minds, que conté 8 cançons pròpies enregistrades el proppassat gener d’enguany a la Nova Jazz Cava de Terrassa.

L’ànima de Kinsale es presenta en forma d’elegants ritmes pop amb influències del folk irlandès més contemporani. El joc proper entre la genuïna acústica de la guitarra i l’atreviment de la interpretació vocal, caracteritzada per una veu dolça i intensa, creen una qualitat musical difícil de passar desaparcebuda.

En aquest concert, la Irene Talló (veu, guitarra electroacústica, guitarra elèctrica, mandolina i violí) i la Raquel Muñoz (veu, guitarra electroacústica, kazoo i bombo) comptaràn amb la col·laboració especial de Carles Romagosa al baix, el duet Ana i Alícia i en Roc Calvet, un dels millors guitarristes del moment.

Els assistents al concert podran adquirir el cd físic abans que ningú ja que els primers exemplars estaran reservats al públic d’aquest concert. Els assistents al concert estan convidats a un pica-pica i cava per brindar per aquest inici de trajecte musical professional de les Kinsale.

 Us deixem amb un avançament del que us trobareu aquest diumenge:

 

 

Related Articles

Deixa un comentari