La Comunitat Musulmana de Terrassa ret homenatge Concha Martínez, directora de l’Oficina Municipal d’Escolarització

No Comment

Diversos membres de la Comunitat Musulmana de Terrassa (CMT), encapçalats pel seu president Mustafa Ben El Fassi,  han homenatjat avui a la directora de l‘Oficina Municipal d’Escolarització (OME) Concha Martínez Moreno.

Martínez, que es jubilarà properament del seu càrrec, ha rebut aquest homenatge en reconeixement de la seva dedicació i la seva col·laboració en la formació del professorat voluntari de la Mesquita Badr (Ca n’Anglada) així com les diferents tasques realitzades per aquesta oficina en l’entorn educatiu de la ciutat. Intervencions que, tant la CMT com la pròpia oficina coincideixen en destacar, han permès l’apropament de pares i mares «de diferents cultures però amb una preocupació comuna: l’educació dels seus fills».

Des de la direcció de la CMT destaquen també que en aquests prop de sis anys que porten col·laborant amb l’OME, aquesta oficina ha estat cabdal en la protecció dels menors. «Per a nosaltres és vital protegir-los de la radicalització, evitar que siguin carn de canó d’aquesta gent». En aquest sentit, la feina desenvolupada per la Concha Martínez i per tot el seu equip ha estat fonamental i per això, des de la Comunitat Musulmana de Terrassa han volgut agrair la feina feta alhora que han manifestat la seva voluntat de continuar treballant plegats i el seu desig de que les directrius de treball establertes fins ara tinguin continuïtat en els propers anys amb la nova direcció de l’Oficina.

Durant el homenatge, la directora de l’OME ha fet una valoració doblement positiva de la feina realitzada amb la CMT fins al moment. Per una banda, ha destacat l’enriquiment personal que es deriva del treball i de la coneixença mútua amb altres cultures i, per altra banda, aquesta col·laboració ha permès a l’Oficina Municipal conèixer més a fons la realitat de moltes familíes permetent així una optimització de la seva tasca municipal. «Com més coneixement de la problemàtica i les condicions específiques de cada família tenim, més podem afinar la seva escolarització, intentant, per exemple, segregar el menys possible l’educació a la ciutat».

OME i CMT Concha Martínez i el seu equip durant l’homenatge per part dels membres de la Comunitat de Terrassa

Related Articles

Deixa un comentari