[Miquel Mallafré] Molt gran, Sr. Marlaska

No Comment

El Ministeri de l’Interior (Grande-Marlaska) ja està investigant qui hi ha al darrere (i al davant, suposo) del Tsunami Democràtic. Quina rapidesa per tot això, no? Curiós que un ministre assenyalat per la justícia europea per no voler investigar les tortures del franquisme i les de després, ara vulgui investigar la societat civil.

Investigar vol dir que s’estan habilitant més presons pels pròxims deu anys i així poder encabir a la gent? Ho dic perquè la justícia espanyola, si per alguna cosa destaca, és per la seva predisposada “mà dreta”. Deixi’m dir-li que tindran un gran problema, ja que la cosa com podem veure se’ls ha anat de les mans.

Es veu que això del tsunami en són molts més dels que ells volen hi diuen (com diu la cançó), que pel que es veu no volen suportar més repressió. Tenen els seus drets i, la protesta és un d’ells, a no ser que els cossos repressius optin per liquidar la protesta i als qui la fan. Però abans, què farà ara el Govern d’Espanya, investigar els qui promouen manifestacions diverses? La propera que ens espera quina serà, investigar a qui organitza una vaga? I ja posats, per què no investigueu a qui critiqui el Govern, total, ja no ve d’aquí?

Encara no ho heu pillat que això ja no va d’independentistes o de catalans de merda, això ja va de “drets”, va de què qualsevol aldarull o revolta la podeu considerar sedició, va de què hem tornat a la penombra, a aquells temps immemorials de la repressió més bèstia. Es criminalitza la protesta, s’investiga, es persegueix i es castiga. Com sempre, la tornareu a encertar.

Sabeu millor que ningú, que els vots que perdreu a Catalunya els doblareu a Espanya, sobretot en aquella de l’“ardor guerrero” i la ignorant. Utilitzareu el mateix patró que vàreu aplicar a Euskadi, i seguireu, perquè és el que us funciona per seguir amb la tragèdia, viviu de la confrontació. Sense ETA i sense Catalunya esteu perduts.

Encara no us adoneu que la vostra justícia està molt tocada, parlo d’aquella justícia que el que s’hauria de fer és investigar-la per veure fins on arriben els tentacles del feixisme franquista. El feixisme i les clavegueres estan funcionant a ple rendiment, clavat a com passava en temps de “Paca, la culona”, que també estava prohibit manifestar-se. Queda poc perquè surti del “Valle” (això diuen), però les seves restes segueixen escampades per tot arreu, Govern inclòs.

Quina democràcia més guapa que ens està quedant gràcies als esforços inimaginables de l’exemplar Transició. S’han traspassat totes les línies democràtiques inaudites, continuem en una dictadura on es castiga tot allò que no agrada a qui mana, per molts diners que es gastin en el maquillatge, l’Estat totalitari és present.

En el país del “sostenella y no enmendalla”, ara han de buscar alguna cosa perquè el Tribunal Suprem no s’avorreixi. A qui li tocarà ara? Queda clar que un cop esgotat el comodí basc, és Catalunya la que lleparà. Amb la sentència d’aquest dilluns, 14 d’octubre, acaben de crear un obscur precedent davant les manifestacions no violentes, a partir d’ara “os vais a cagar”. Va per aquí la cosa, oi? La Llei Mordassa quedarà com el full parroquial recaptatori.

Això sí, com ho foteu igual de bé amb això del tsunami democràtic com amb les urnes de l’1-O, la cosa la teniu magra. Tard o d’hora pagareu per tot el mal que esteu fent. Quan tindreu a punt la policia del pensament? Així ens estalviaríem uns quants passos.

miquel mallafré, 15 d’octubre de 2019

Deixa un comentari