Trenta-vuitena edició de la Fira del Dibuix de Terrassa

No Comment

Aquest diumenge 2 d’octubre s’ha celebrat a la Plaça Vella la Fira del Dibuix de Terrassa, un esdeveniment que va néixer el 1978 per iniciativa d’Amics de les Arts i Joventuts Musicals amb un doble objectiu: popularitzar les arts plàstiques, tot apropant-les als ciutadans, i contribuir a divulgar la tècnica del dibuix, poc freqüent a les sales d’exposicions. Enguany, en la seva trenta-vuitena edició, una de les novetats ha estat que la inclusió de fotografies, còmics i il·lustracions.

Fira del Dibuix 2016

A més de les  parades en que una seixanta d’artistes plàstics han presentat i posat a la venda la seva obra, la diada ha comptat amb la presència d’una cinquantena d’urban sketchers vinguts d’arreu de Catalunya. El moviment Urban Sketchers és una comunitat global de dibuixants, tant professionals com afeccionats, que té com objectiu fomenta la pràctica del dibuix segons l’observació directa de la vida urbana.

38 fira del dibuix

Related Articles

Deixa un comentari

MLRS en PAPER
SEGUEIX-NOS A TWITTER