L’IES Sant Eulàlia també en defensa “societat democràtica i drets fonamentals”

No Comment

Resolució de l’INS Santa Eulàlia en defensa d’una societat democràtica, en defensa dels drets fonamentals i del diàleg. Es tracta d’un posicionament entorn de la situació política i social que viu el país.

botomalarrassa

Resolució de l’assemblea de claustre (personal del centre) de l’INS Santa Eulàlia de Terrassa

Els assistents a l’assemblea de personal del centre, senten la necessitat de fer-vos arribar la nostra posició davant els greus i excepcionals esdeveniments que estem vivint aquests dies al nostre país.

Considerem que s’estan vulnerant drets tan fonamentals i que entenem que poden afectar la convivència i el respecte als valors fonamentals de qualsevol societat democràtica.

Els Projectes Educatius dels Centres de Catalunya s’acullen als principis rectors del sistema educatiu: respecte dels drets i deures, transmissió i consolidació dels valors propis d’una societat democràtica, l’equitat com a garantia d’igualtats d’oportunitat i el foment de la pau i el respecte dels drets humans.

Per aquest motiu des d’aquesta assemblea de personal del centre manifestem que:

– El diàleg i el consens són les vies imprescindibles per arribar a acords.

– El respecte als valors democràtics són la base de la societat que volem per als nostres alumnes.

– El respecte per la democràcia ens porta a encoratjar el moviment social pacífic, i a continuar donant exemple de convivència, independentment de quina ideologia es defensi.

Només des de la llibertat i el respecte a les persones i a les idees és possible educar els nostres infants i joves per tal que esdevinguin ciutadans solidaris, respectuosos i compromesos amb els altres.

Dijous 28 de setembre de 2017

Related Articles

Deixa un comentari

SEGUEIX-NOS A TWITTER