La cooperativa l’Eina participa el 30 d’octubre al Dilluns de l’Economia Social i Solidària

No Comment

Demà dilluns 30 d’octubre, dins de l’espai dels Dilluns de l’Economia Social i Solidària impulsat per la XES Terrassa i l’Ateneu Cooperatiu del Vallès, membres de la cooperativa l’Eina de serveis educatius acudiran a aquest espai i explicaran la tasca d’inserció laboral que realitzen, destinada a afavorir la participació i implicació de la ciutadania i les seves entitats en la gestió del seu entorn i del seu territori.

La trobada, oberta a qui vulgui assistir, serà a les 7 de la tarda a l’Ateneu Terrassenc (Passatge B, Passeig del Vapor Gran, 39).

Els Dilluns de l’Economia Social i Solidària és un espai per permetre el debat i la reflexió entre els participants que poden ser cooperatives formades, entitats amb esperit de treball cooperatiu, emprenedors que puguin iniciar un projecte cooperatiu i ciutadans en general que vulguin consumir d’una manera més ètica i responsable.

Related Articles

Deixa un comentari

SEGUEIX-NOS A TWITTER