[Terrassa Cooperativa] Visita Guiada pel Mercat de la Independència

No Comment

Aquest dijous 16 de novembre es durà a terme de 10:00 a 11:30 la primera visita guiada per espais de la ciutat programats dintre de la 3a edició de la Terrassa Cooperativa. Aquesta activitat ofereix una visita guiada pel Mercat de La Independència de la mà de L’Associació de Concessionaris, i compta amb dues parts:

Història del Mercat de La Independència

L’edifici va ésser dissenyat pels arquitectes municipals Antoni Pascual i Carretero i Melcior Vinyals i Muñoz. El contractista va ésser Pere Almirall i Ballbé. És un del edificis modernistes més emblemàtics de Terrassa. Es caracteritza pel fet innovador de tenir una estructura de ferro, la més gran de la ciutat. Consta de tres naus amb forma de ventall i una superfície de 3.175 metres quadrats.  Fou inaugurat el 14 de novembre de 1908.

Coneguem les seves parades i productes

Amb 16 tipus de parades com carnisseries, xarcuteries, peixateries o queviures entre d’altres, el mercat ofereix una amplia gamma de productes.

Entre els serveis que ofereix el mercat, a part de la possibilitat de fer la compra on-line o repartiment a domicili, ofereixen servei de canguratge cada dissabte d’11h a 13:30h. Vénen al mercat monitors titulats de l’Esplai “100 Bambes” d’Ullastrell. S’organitzen activitats gratuïtes adaptant-se a les festes de cada època. Es fan jocs, tallers de pintura…

Per poder gaudir de la visita us heu d’inscriure a la web http://www.terrassa.cat/terrassacooperativa o directament a través de l’enllaç https://aoberta.terrassa.cat/tramits/ferTramit.jsp?id=7860

 

 

Related Articles

Deixa un comentari

SEGUEIX-NOS A TWITTER