Clara Segura, David Selvas, Ramon Madaula i Mima Riera a “La treva” aquest diumenge al Teatre Principal

No Comment

El proper diumenge 19 de novembre el Centre d’Arts Escèniques de Terrassa – CAET presenta La Treva (Time Stand Still), l’obra de Donald Marguiles que protagonitzen quatre grans noms del teatre català: Clara Segura, David Selva, Ramon Madaula i Mima Riera, sota la batuta de Julio Manrique

Amb aquesta producció, Donald Marguiles es va guanyar la nominació al Tony Award del 2010 amb un gran èxit entre la crítica que la va considerar una de les grans obres de l’any i la millor del dramaturg. Pel que fa a l’adaptació catalana, La Treva està girant pels principals teatres de Catalunya, després d’haver triomfat a La Villarroel i d’invitar als espectadors a la reflexió: la nostra compassió occidental serveix per alguna cosa?

Sinopsi: Un any de treva per a la decisió final

La Treva (Time Stand Still) es situa a l’any 2009. Els Estats Units han envaït l’Irak des del 2003. La Guerra continua. La Sarah, una prestigiosa fotògrafa de guerra, torna de l’Irak al seu apartament, a Brooklyn. Ha resultat greument ferida a causa de l’esclat d’una bomba mentre cobria el conflicte. L’acompanya el James, també reporter de guerra, que després de patir una crisi nerviosa i abandonar l’escenari del conflicte, ha hagut de tornar a buscar la seva dona. Un cop a casa, hauran de cicatritzar les ferides. La visita del Richard, editor i bon amic de la parella, acompanyat de la seva nova novia, la jove i ingènua Mandy, farà que la Sarah i el James revisin el seu projecte de vida i de parella. Un any de treva per a que cadascú decideixi, finalment, què vol fer amb la seva vida.

En paraules del director Julio Manrique…

“No crec que els personatges de La Treva arribin a trobar respostes úniques i tranquil·litzadores després de la seva treva. Però crec, o vull creure, que acompanyar-los durant una estona lliurant les seves pròpies guerres, ens pot ajudar, ni que sigui remotament, a curar les ferides de les nostres. Tot plegat mentre, almenys per un instant, el temps s’atura.”

Related Articles

Deixa un comentari

SEGUEIX-NOS A TWITTER