Les noies de Mossbank Road arriben al Teatre Principal de Terrassa dirigides per Sílvia Munt

No Comment

Les actrius Marta Marco, Cristina Genebat i Clara segura, recentment guardonada amb el Premi Butaca a Millor interpretació femenina pel seu paper a l’obra, representen l’exitós text de l’autora Amelia Bullmore, adaptat per Roser Batalla.

Fotografia de Felipe Mena

El desenvolupament i l’evolució de l’amistat de tres amigues que comparteixen pis d’estudiants és l’argument principal de Les noies de Mossbank Road. Les seves 3 protagonistes, aparentment incompatibles, crearan un vincle que els durarà tota la vida. L’obra, que s’està representant per primera vegada a Espanya, va fer temporada a la Sala Villaroel de Barcelona i actualment el projecte està de gira per Catalunya.

La història ens parla de l’amistat que sorgida en un espai de llibertat: el pis d’estudiants que comparteixen les 3 protagonistes. Entre els 18 i 19 anys creixen juntes i descobreixen, per primera vegada, qui són. La puresa de tot allò que compartiran les acompanyarà tota la vida. Les noies, la Di, la Viv i la Rose, transformaran el pis que comparteixen en una llar – refugi i formaran una nova família juntes. La vida a la universitat s’anirà desenvolupant sense massa alts i baixos, fins que un fet inesperat les afectarà a totes 3 profundament, fins al punt que determinarà el seu futur individual i col·lectiu. A partir d’aquí, s’adonaran que l’etapa d’estudiants universitàries té caducitat i Mossbank deixarà de ser un lloc físic per convertir-se en un espai interior que les acompanyarà sempre.

La seva directora, Sílvia Munt, parla així de l’obra: Tots hem viscut un moment a la nostra vida on hem pensat que érem lliures, on hem cregut que érem prou forts per dirigir el nostre destí i que l’amistat era l’únic refugi possible.

Related Articles

Deixa un comentari