Litus presenta Miércoles 14, el seu cinquè disc, a la Nova Jazz Cava de Terrassa

No Comment

Litus_assegut



El proper dissabte 28 de novembre (22:30h, Nova Jazz Cava) el músic terrassenc Litus presenta el seu cinquè disc, Miércoles 14 (autoeditat, 2015), a la Nova Jazz Cava de Terrassa, l’escenari on ha presentat els seus darrers treballs.

Miércoles 14 és un disc llaminer on conflueixen diversos estils, des del funk, el folk o el rock destacant principalment el soul i el pop, ja molt presents al seu anterior treball Autoreverse (La Produktiva, 2012). Ric en composicions elegants i delícies instrumentals i arranjaments aquest disc ja és el cinquè de Litus en 10 anys, essent el quart en castellà.

El Litus més autèntic (veu, piano i guitarra) es troba als directes acompanyat de Jordi Belza (guitarra i veus), Goiko Martínez (batería), Pepe Curioni (baix), Alejandro Serrano (trompeta i fliscorn) i Ernesto Millán (saxo alt) amb la col.laboració especial dels BROSSA QUARTET DE CORDA format per Aleix Puig Caminal (violí), Pere Bartolomé Valls (violí), Imma Lluch Revert (viola) i Quico Pugès Suàrez (violoncel) que marca una línia més obscura en algunes de les cançons.

Miércoles 14 es va gravar del juny de 2014 a febrer de 2015 entre els Estudis Musiclan d’Avinyonet de Puigventós (bateria, baixos, pianos y veu gravats en directe), Estudios Montepríncipe de Madrid (secció de metalls), H Studios de Barcelona (quartet de cordes), Estudis LP de La Pobla de Montornès (guitarres acústiques i coros), Estudios Mr Soul de Madrid (guitarres elèctriques) i a la Iglesia Bautista Blessing de Madrid (hammonds). Mesclat entre Estudios LP i Musiclan i masteritzat a Musiclan.

Miércoles 14 és el dia després de Martes 13, el dia després de la mala sort, el dia que no podem culpar a la mala sort a les coses que no surten com desitgem. Cal fer-nos càrrec de la nostra pròpia sort i destí, sense excuses! Si és bona o dolenta ja no importa perquè l’eix és un altre, és nou. Una manera d’enaltir un dia qualsevol, d’assenyalar un dia no assenyalat. En el procés de creació del disc hi ha implícit el concepte de resiliència que, en psicologia, descriu la capacitat humana d’assumir amb flexibilitat situacions límit i refer-se’n. La idea general és aconseguir que la saviesa guanyi la partida a la superstició.

Us deixem un vídeoclip per anar obrint boca:

Related Articles

Deixa un comentari