Sortides amb bici per l’Anella Verda, amb el BiTer

No Comment

Diumenge 17 de desembre: Ruta amb bici de nivell fàcil per l’Anella Verda, La Ruta del Llac Petit [més informació].

A les 10h a la plaça de la Bicicleta. Activitat oberta a tothom. Cost: 1 euro socis BiTer, no socis 2 euros. Inscripció obligatòria a info@biter.cat, places limitades a 20 participants (fins al divendres abans de la sortida).

Anella Verda

L’Anella Verda de Terrassa és la part del territori que es troba entre l’entorn urbà i els límits municipals i representa el 65% del territori de Terrassa. Amb un paisatge tranquil i d’aspecte rural, aquest territori envolta la ciutat pels quatre costats amb una harmoniosa combinació de boscos, camps i torrents que conformen una autèntica Anella Verda.

Més informació aquí: http://anellaverda.terrassa.cat/

Aquí tens 6 de les nostres rutes més entranyables per conèixer l’Anella Verda de Terrassa. Són moltes les possibilitats de fer recorreguts fàcils amb bici. En alguns casos cal baixar i caminar, amb la bici la mà, pels forts pendents, però després hi ha llargues baixades per gaudir, però sempre amb velocitats moderades i amb respecte cap a la resta de persones que gaudeixen a peu dels camins de l’Anella Verda.

  • Les Masies Torrebonica
  • Els Camí dels Monjos i Les Masies del Sud
  • Les Paparoles (Torrent de la Grípia i Camí dels Monjos)
  • El Llac Petit
  • Can Palet de Vista Alegre i Les Martines
  • Can Candi i la Font del Janot

Aquesta iniciativa compta amb el suport del Servei de Medi Ambient i Sostenibilitat de l’Ajuntament de Terrassa i la col·laboració de l’Associació de Propietaris per a la Sostenibilitat de les Finques Agroforestals de Matadepera i Terrassa.

Aquesta iniciativa ha rebut una subvenció de l’Ajuntament de Terrassa de 250 euros l’any 2016 i la resta ha estat possible amb recursos propis del BiTer.

Related Articles

Deixa un comentari