El Centre Cultural presenta la seva nova temporada de “Circ i Familiar”

No Comment

El Centre Cultural ha triplicat el públic familiar aquest 2017 amb la incorporació d’espectacles de màgia i musicals a la temporada familiar,  cosa que  ha fet augmentar el públic de 5.467 espectadors (10 funcions al 2016) a 16.889 espectadors (27 funcions el 2017). El director de l’equipament, Adrià Fornés, fa una valoració ‘molt positiva’ de la incorporació d’aquestes dues noves línies de programació i de la continuïtat de la Temporada BBVA de Circ.

El cartell de la nova temporada d’aquest primer semestre del 2018 està format per Pep Bou, Brodas Bros, Dakris, Dàmaris Gelabert, Àmbar, Jurásico i els musicals de Pinocho i La Bella y la Bestia . Una temporada que vol mantenir l’èxit d’assistència de públic familiar d’aquest darrer any.

 

 

Dakris | 4 de febrer
El jove Dakris forma part d’una nova generació de mags que ja té un premi més que merescut: Primer Premio Nacional de Magia. Conegut com ‘el noi invisible’, Dakris presenta Ya no me ves , un viatge sorprenent amb aparicions i desaparicions impossibles.

 

 

 

 

 

Clinck! Pep Bou | 18 de febrer
El conegut artista de les bombolles, Pep Bou, dirigeix aquest muntatge escenogràfic on l’aigua i el sabó creen formes i construccions inversemblants als ulls dels més petits. L’espectacle aplaudit i vist arreu del país, ha rebut diversos premis, entre ells el Millor Espectacle Infantil als Premis Max 2013.

 

 

 

 

 

 

Brodas Bros | 4 de març
La popular companyia d’street dance, Brodas Bros, presenta un innovador espectacle llumínic, el show de robots lluminosos ‘BR2’. El públic farà un viatge a l’any 22222, a causa del canvi climàtic, la lLum del Sol ja no arriba a la Terra, el món s’ha quedat completament a
les fosques!

 

 

 

 

 

 

Pinocho | 11 de març
Nominat com a Millor Espectacle Infantil als Premis Max 2011, el musical  Pinocho farà reviure aquest tradicional conte a través de cançons i una treballada escenografia. Grans i petits acompanyaran al Pinocho a conèixer món i viatjaran al teatre de titelles d’Stromboli, a la fira, al fons del mar i fins i tot a l’estómac d’una balena.

 

 

 

 

 

Ambar | 8 d’abril
Reconeguts en nombroses representacions arreu de Catalunya i Espanya, Lucas Ruiz i Àngel de Miguel presenten el seu últim espectacle de circ. Ambar és la història de dos immigrants de la València rural que es retroben dins el món del circ, en el transcurs del seu viatge de vida, són testimonis de l’evolució de l’art circense. L’espectacle mostra diferents tècniques de circ i inclou música i vídeo animació.

 

 

Jurásico: La isla perdida | 22 d’abril
Basat en la pel·lícula ‘Juràssic Park’ arriba a Terrassa una completa experiència teatral que recrea a l’escenari dinousares de mides i espècies diferents. Situacions còmiques on els actors interactuaran amb els nens del públic i que els ajudaran a escapar dels perills de la jungla. L’espectacle compta amb una posada en escena completament exòtica, amb accidents, errors tècnics, tormentes i molts efectes especials.

 

 

Dàmaris Gelabert | 5 de maig
La popular cantant pedagoga i musicoterapeuta Dàmaris Gelabert porta el seu nou espectacle acompanyada de músics i coristes a l’escenari. En els darrers anys s’ha convertit en el referent infantil musical per excel·lència i les seves cançons es canten a l’escola i a les cases, ara els nens i nenes ho podran fer, amb la Dàmaris, al Centre Cultural.

 

 

La Bella y la Bestia | 13 de maig (dues sessions)
La història del famós conte tradicional recuperat per la factoria Disney serà recreada a l’escenari terrassenc. El públic visitarà el poble de Bella i el castell on està empresonada una horrible Bèstia. Tot amenitzat per cançons i coreografies dels protagonistes i els ‘objectes’ i
persones que habiten al castell.

Related Articles

Deixa un comentari