Torna el ‘Cabaret Modernista’ d’Alba Valldaura i Susana Borderia

No Comment

El proper 12 de maig, coincidint amb la Fira Modernista, es podrà veure al Coro Vell el ‘Cabaret Modernista’, obra programada per l’Embarral.

Alba Valldaura i Susana Borderia. Fotografia de Marta Balaguer

 

Ja fa anys uns anys que, quan arriba la Fira Modernista, des de l’Embarral ofereixen el ‘Cabaret Modernista’, espectacle creat i interpretat per Alba Valldaura i Susana Borderia.

Aquest cop la funció tindrà lloc al Coro Vell el dissabte 12 de maig a les 19:30 i lesentrades tenen un preu de 10€.

Cabaret Modernista explica la història de dues dones treballadores de principis del segle la Mari, andalusa i víuda, que treballa 14 hores a una fàbrica per mantenir els seus vuit fills, i la Montserrat, una jove soltera que fa de minyona a casa dels propietaris. Un bon dia, compartint unes aromes de Montserrat després de la feina, decideixen deixar enrere la seva vida monòtona i avorrida i convertir-se en artistes de Cabaret. El que no s’imaginen és que la vida de l’artista no és tan fàcil: enveja, gelosia i girs dramàtics dignes de les grans artistes en les que es volen convertir formaran part del seu nou dia a dia. Tot això a ritme dels grans èxits que cantaven al Paral·lel de principis de segle les vedettes de l’època com ara l’Estrellita Castro, la Bella Dorita o la Mari Sampere.

 

L’Embarral:

L’Embarral és una productora artística nascuda a Terrassa l’any 2014 que  creen, produeixen i distribueixen espectacles, gestionen programacions, organitzen esdeveniments culturals i ofereixen tallers de formació.

Pau Gómez (actor i productor),

Mariona Alberich (il·lustradora), Alba

Valldaura (actriu)

 Anna Brullet (periodista).

Related Articles

Deixa un comentari

SEGUEIX-NOS A TWITTER