Doblet de vuit dels Castellers de Terrassa el passat cap de setmana

No Comment

Aquest cap de setmana els Castellers de Terrassa van actuar per partida doble, dissabte al barri de les Corts a Barcelona, i diumenge a les Festes de Can Vidalet d’Esplugues de Llobregat.

Dissabte els Castellers van ser acompanyats pels Castellers de Sants i els Xiquets de Tarragona. Van obrir la seva actuació amb dos pilars de quatre, que van seguir amb un nou cinc de set, castell plenament assumit per la colla. En segona ronda, els Castellers de Terrassa van plantar la segona torre de set de la temporada. En tercera ronda arribava el gran moment, l’assalt al primer tres de vuit de la temporada, el castell es va descarregar amb solvència tot i un petit bellugueig fruit dels nervis per ser el primer intent a plaça. Van acabar la seva actuació amb el pilar de cinc.

Per la seva banda, la colla local va obrir la seva actuació amb tres pilars de quatre seguits d’una nova i tranquil·la torre de vuit amb folre. En segona ronda, els Borinots també feien un assalt, però ells als castells de nou. Van assolir el primer tres de nou amb folre sense haver-lo de suar en excés. Van tancar les tres rondes amb el segon cinc de vuit de la temporada i el vano de cinc.

Els Xiquets de Tarragona arribaven a les Corts amb ganes de revalidar la torre de set. Van obrir la seva actuació amb el pilar de quatre seguit de la torre de set que es va descarregar tot i mostrar-se nerviosa. En segona ronda, els de Feijoó van descarregar un segur quatre de set amb el pilar i van tancar les tres rondes amb el quatre de set. Finalment, van descarregar el vano de cinc.

El diumenge, a les Festes de Can Vidalet d’Esplugues de Llobregat, els Castellers de Terrassa van actuar amb els Castellers d’Esplugues i els Castelles del Poble Sec. La diada va començar amb dos pilars de quatre dels egarencs i dels cargolins i tres pilars de quatre dels bandarres.

Els Castellers de Terrassa van començar amb la torre de set, segona del cap de setmana i tercera de la temporada. En segona ronda, hi tornaven, descarregaven el segon tres de vuit de la temporada en menys de vint-i-quatre hores. En tercera ronda els blau turquesa van descarregar el cinc de set i van tancar la seva actuació amb un pilar de cinc i dos pilars de quatre.

Els Castellers d’Esplugues van obrir les seves rondes amb un intent desmuntat de quatre de set, seguit d’un quatre de set amb el pilar que va córrer la mateixa sort que el castell anterior. La tercera ronda va servir per descarregar el quatre de set, amb energies renovades van tornar a assaltar el quatre de set amb el pilar aquest cop descarregant-lo. Van tancar la seva actuació el pilar de cinc i dos pilars de quatre.

Els Castellers del Poble Sec van obrir la seva actuació amb el tres de set amb l’agulla que van seguir del cinc de set. En tercera ronda van descarregar el tres de sis aixecat per sota i van acabar amb el pilar de cinc.

Els dos tresos de vuit en menys de vint-i-quatre hores i les tres torres de set en 8 dies demostren la gran feina que s’està fent als assajos i que ha permès fer un assalt tan exitós als castells de vuit aquest cap de setmana. Els Castellers de Terrassa han fet servir les Corts i Esplugues de Llobregat com un trampolí de nivell per encarar amb peu ferm el camí cap a Festa Major, però que abans els portarà a El Pont de Suert per Sant Joan.

Resum de l’actuació (Diada de les Corts)

Castellers de Sants: 3p4 2d8f 3d9f Vd5

Xiquets de Tarragona: p4 2d7 4d7p 4d7 Vd5

Castellers de Terrassa: 2p4 5d7 2d7 3d8 p5

Resum de l’actuació (Festes de Can Vidalet, Esplugues de Llobregat)

Castellers d’Esplugues: 2p4 id4d7 id4d7p 4d7 4d7p p5 2p4

Castellers de Terrassa: 2p4 2d7 3d8 5d7 p5 2p4

Castellers del Poble Sec: 3p4 3d7p 5d7 3d6ps p5

Related Articles

Deixa un comentari

SEGUEIX-NOS A TWITTER