Blacktucada, de Terrassa, guanya el concurs de percussió de l’Hospitalet

No Comment

El passat dissabte, 6 d’octubre, Blacktucada se’n va endur el primer premi en la 9a edició del concurs de percussió “Kabronada musikal” a l’Hospitalet de Llobregat, que organitza el grup “diables Kabra” del barri de Sant Josep.

Amb un total de 12 grups participants i un nivell molt alt, els de Terrassa van sorprendre amb una perfecta execució molt energètica que els van fer campions, superant ni més ni menys que a Fills de la Flama i Diables vermells, segon i tercer classificats.

En menys d’un any i mig Blacktucada ha aconseguit 4 premis importants, i amb aquest primer lloc, es consolida com un dels millors grups de Batucada de Catalunya.

Blacktucada va néixer fa només 6 anys i actualment el grup principal està format per 40 membres. També hi ha grup infantil i un altre d’iniciació, i tots ells dirigits pel percussionista David de la Blanca.

Related Articles

Deixa un comentari