El proper 25 novembre, suma’t a la 1a performance feminista!!

No Comment

El 25 de novembre es realitzarà una performance reivindicativa contra la violència masclista i el patriarcat. Col·lectius feministes de Terrassa conviden a participar, tant si ja sabeu o us animeu a imaginar algun rol o personatge com si us atreviu a improvisar, perquè com diu la convocatòria, «si us fa mandra, tenim el paper ideal per vosaltres! Necessitem moltes dones per fer pinya, serà una performance alhora impactant i bonica».

El dia de l’assaig general serà el 20 de novembre, a l’Ateneu Candela, a les 19h. En cas de voler participar-hi, però no poder assistir a l’assaig, igualment es pot participar, i s’hauria de confirmar assistència trucant al número 648225032, abans del 20 de novembre.

Related Articles

Deixa un comentari