Els Castellers de Terrassa celebren aquest dissabte la Diada del Local

No Comment

Els Castellers de Terrassa celebren aquest dissabte la Diada del local. Els blauturquesa han preparat diverses activitats en la que la principal serà l’actuació castellera que començarà a les 18h al Raval de Montserrat.

La jornada del dissabte començarà a les 17.30h a la Plaça Vella des d’on les colles castelleres sortiran en cercavila cap al Raval de Montserrat. A les 18h començarà l’actuació castellera que comptarà amb els Castellers de Cerdanyola i els Castellers d’Esplugues com a colles convidades. Els blau turquesa després de fer una gran actuació el passat diumenge, afronten la cita amb ganes de seguir treballant de valent.

Un cop acabada l’actuació les colles castelleres es dirigiran al local dels Castellers situat al carrer Pasteur per a sopar plegades refermant així els vincles entre les colles i els seus integrants.

Segona edició del Pinya Rock

Després del sopar tothom qui ho vulgui podrà gaudir de bona música en directe ja que a les 22h al mateix local dels Castellers es realitzarà la segona edició del Pinya Rock. En aquesta edició la colla ha apostat per donar valor a grups i artistes locals.

La festa l’obrirà a les 22h MNZO & BLACKROUND STUDIO, a les 22.30h serà el torn d’ AKI’ARA & SHUMBA. els seguiran a les 23.30h LKR i tancarà la cita a les 00.30h DJ. BOI.

Related Articles

Deixa un comentari