El Corralito CCA inaugura la QLECTIVA XIX , videoart i curtmetratge, el dimarts 14 de setembre al Cinema Catalunya

No Comment

El col·lectiu i comunitat de creació artística El Corralito CCA inaugura la QLECTIVA XIX el dimarts 14 de setembre al Cinema Catalunya (c/Sant Pere, 9, Terrassa).

Aquesta edició està dedicada a creadores de videoart i curtmetratge de la ciutat i voltants, 9 artistes diferents presentaran els seus projectes.

Estar en contra de les imatges és estar en contra del poder? No hi ha relat? Només hi ha memes? Aquesta és una mostra on, tot i la pandèmia, tot i la fatiga, i tot i la postveritat, les creadores segueixen presentant imatges.

El podran veure diàlegs: entre l’ull i la veu – com el foto documental “Atrapats” de Mireia Comas-, entre el cos i el gènere – com “El Mito” de Claudia Abril-, entre el temps i la memòria – “A las imágenes que perdí” de Kevin Chepe i “Rega’m les plantes” de Jordi Sanz-, i entre el relat i la narració – “Bug fix” de Poxi Fran, e inclús entre la finitud del cos i la immortalitat de la imatge de Neus Martinez Ferran a “Quan s està tancada”. (Curadoria a càrrec de @mi_propio_panoptico & @anamadrid.art)

Aforament limitat. Reserva d’entrades en el següent enllaç.

El Corralito CCA som una comunitat de creació artística i cultural autogestionada per joves creadores de Terrassa. Ens trobareu al c/Sant Leopold, 63.

https://elcorralitocca.com/

https://www.instagram.com/elcorralitocca/

Related Articles

Deixa un comentari