7 de maig – Poesia i deliris amb Enric Casasses, joan josep camacho grau i Oriol Gómez Estripaboires

No Comment

Barcelona. Entrevist

Aquest dijous 7 de maig (a les 20:00h, a la Nova Jazz Cava de Terrassa) tindrà lloc una nit de poesia i deliris amb el títol Sota, Cavall i Rei. O sigui, seguint l’ordre determinat pels naips, tindrem la sort de gaudir de les personalitats poètiques trobadoresques i anti-sistema d’Enric Casasses, joan josep camacho grau (correcte, en minúscules!) i Oriol Gómez Estripaboires acompanyats al piano per Ricard Latorre.

Es tracta del mateix recital que s’havia d’haver celebrat el passat 22 de gener i es va ajornar per malaltia d’Enric Casasses.

El barceloní Enric Casasses, el més reconegut trobador contemporani amb una presència molt activa en el marc de la contracultura, ens oferirà aquella poesia amb el tret propi de l’oralitat influenciada per la lírica trobadoresca, el surrealisme, el moviment dadà, el Renaixement i el Barroc, a més de la cultura underground i la psicodèlia.

El cassanenc d’adopció joan josep camacho grau, que ha estat definit com a polipoeta, protofilòleg, eccsdoctorand, videoaficionat i anticurriculaire, ens acostarà una poesia en la que hi remarquen les tendències avantguardistes dels 60-70 així com l’espiritualitat oriental, tot passant pels literats visionaris, el punk, el grunge o el death metal.

I, com a representant de la poesia local, l’egarenc Oriol Gómez Estripaboires: «Em considero més il·lustrador que poeta, més alquimista que il·lustrador i més poeta que alquimista».

L’entrada costarà 3€ per al públic en general i serà gratuïta per als socis dels Amics de les Arts i  les persones aturades.

L’acte està organitzat per Mirall de Glaç, el Grup de Literatura d’Amics de les Arts.

Related Articles

Deixa un comentari