Anna Roig i L’ombre de ton chien a l’Auditori Municipal

No Comment
Portada del disc "Un pas i neu i un pas" 2014. Portada del disc “Un pas i neu i un pas” 2014.

El proper dissabte, 8 de novembre (21:00h, Auditori Municipal de Terrassa) arriba el grup d’Igualada de cançó catalano-francesa Anna Roig I L’ombre de ton chien a presentar-nos el seu tercer disc Un pas i neu i un pas, un treball que en resulta de la continuació d’un projecte actualment considerat de referència en el panorama musical català.

Anna Roig (veu i autora) ha avançat en la seva trajectòria i, després d’analitzar la vida de manera senzilla i sense filtres, ens presenta 11 cançons, vuit en català i tres en francès, on hi suggereix sensacions, paisatges i reflexions més properes a la realitat. En consonància amb aquest canvi, L’ombre de ton chien, format per Magí Batalla (a la guitarra), Carles Sanz (al piano), Ricard Parera (a la bateria) i Carles Munts (al contrabaix i baix) explora nous territoris sonors per tal de reflectir musicalment aquesta nova perspectiva, tot creant ambients de caire més contemplatiu.

Sense oblidar l’empremta característica de la força del grup en la seva posada en escena. aquesta vegada aposten per no utilitzar la paraula i deixar que les cançons llueixin per si soles a través de la pròpia interpretació i recursos visuals, tot jugant amb l’espai i la il·luminació. Per tant, l’aspecte visual pren més força que mai en la presentació en directe d’aquest nou treball.

Us deixem un petit tastet:

Related Articles

Deixa un comentari