Concert inèdit dels ritmes haitians de PAUL BEAUBRUN&ZING EXPERIENCE al cafè-bar dels Amics

No Comment
Paul Beaudrun & Zing Experience en concert. Foto: cedida Paul Beaudrun & Zing Experience en concert. Foto: cedida

El proper dijous, 4 de desembre (22:30h, Cafè-bar Amics de les Arts) el grup novaiorquès d’arrels haitianes PAUL BEAUBRUN & ZING EXPERIENCE oferirà un concert inèdit a la nostra ciutat dins el marc de la gira europea de presentació del seu primer disc Project Haiti (PeaceTones, 2010) que, a part de Terrassa, també els durà a París i Lausana.

Paul Beaubrun, cantant/compositor i guitarrista nascut a Haití però resident a l’illa de Brooklyn (Nova York) porta l’art als seus gens. Provinent d’una eminent i prestigiosa família d’artistes, és el nét de l’actor i humorista Theodore Beaubrun i fill dels nominats als premis Grammy Lolo and Manze Beaubrun, cantants i fundadors de la banda més influent i revolucionària d’Haití fins a l’actualitat, els Boukman Eksperyans. La seva música i el que representa està centrada en la profunda creença que “Jo no vaig escollir la música, la música em va escollir a mi. La música pot alliberar la teva ànima i fer que t’estimis a tu mateix i vegis el món sota una millor llum”, diu Paul.

PAUL BEAUBRUN & ZING EXPERIENCE, format per Paul Beaubrun (veu i guitarra), Chico Boyer (baix) i Crá Rosa (percussió), van debutar l’any 2006 al famós Sugar Bar de Nova York. Des d’aleshores, han portat aquesta fusió de ritmes haitians, rock i reggae amb l’esperit Zing per tot el Carib, a Sud-Amèrica, al Canadà, als EUA i a Europa tot incrementant el seu reconeixement a nivell internacional.

Amb el seu disc Project Haiti (PeaceTones, 2010) pretenen difondre pel món la gran complexitat de la realitat haitiana. Les seves lletres tenen la voluntat de divulgar l’afirmació d’un poble històricament maltractat i expropiat, que crida pels seus drets més fonamentals. En conjunció amb els ritmes de percussió haitiana mesclada amb el reggae i el rock en sorgeix un missatge sempre positiu i vital, permetent un diàleg entre cultures.

Actualment, Paul Beauburn està treballant en un nou projecte en solitari, un EP acústic, i de manera paral·lela, en el segon disc de Paul Beaubrun & Zing Experience.

El concert serà gratuït amb taquilla inversa, format en el que l’espectador és qui decideix el preu més just de l’entrada, després d’haver gaudit de l’espectacle. Es tracta d’un exercici de responsabilitat i maduresa per part de l’espectador tot ajudant al músic a tirar endavant la seva carrera musical.

Related Articles

Deixa un comentari