Els Castellers de Terrassa omplen de música la Residència de Sant Llàtzer

No Comment


El passat dissabte 19 de setembre, els músics dels Castellers de Terrassa es van desplaçar fins a la Residència de Sant Llàtzer per a oferir un recital de cançons a les persones residents.

Durant 5 anys la colla castellera ha realitzat una exhibició al pati de la residència amb l’objectiu d’apropar el fet casteller a aquelles persones que presenten més dificultats per a poder apropar-se a les places. Enguany marcat per la pandèmia de la Covid-19 aquesta activitat, com moltes d’altres, no ha estat possible però els blauturquesa no han volgut perdre l’oportunitat de poder oferir un tastet mitjançant un recital de gralles i tabals.

Així doncs des del pàrquing de la residència un grup de 9 músics de l’entitat van animar el matí del dissabte de les persones residents que van poder escoltar les cançons i veure als del carrer Pasteur des de les finestres.

Des de Castellers de Terrassa es valora molt positivament que s’hagi pogut realitzar aquesta col·laboració un any més amb la Residència de Sant Llàtzer. “Per a nosaltres és molt important poder venir a apropar el fet casteller a totes les persones, enguany la situació ens ha obligat a reinventar-nos per a poder estar a prop de la gent gran i des de la Residència de Sant Llàtzer ens han ajudat molt a poder-ho fer possible.” Explica Elisabeth Arpal, presidenta dels blau turquesa.
Després dels tocs de gralla i tabal els Castellers van rebre un obsequi fet a mà per la gent gran de la residència de Sant Llàtzer.

Related Articles

Deixa un comentari