Dones artistes de Terrassa, projecte Barris de TRS, Ateneu Terrassenc, AV ca n’Aurell (6-15 juliol)

No Comment

Exposició col·lectiva d’art – Casal Cívic Ca n’Aurell (Projecte Barris de Terrassa – tercera edició)

CARTELLS ATENEU – Expo barris La Maurina

Ferran Peña

Aquest projecte va començar arran de les Rutes Culturals que anem fent de “Barris de Terrassa” a l’Ateneu Terrassenc – des de fa uns anys.

La idea és nostre i de l’Associació de Veïns de Sant Pere Nord (que també van col·laborar amb nosaltres a la ruta que vaig escriure i dirigir el 22 de febrer de 2022 al barri ).

Ara li toca el torn a l’Associació Veïnal de Ca n’Aurell, donant continuïtat al nostre projecte en aquesta tercera edició.

Des de l’Associació de Veïns de Sant Pere Nord, de l’Associació de Veïns i Veïnes de la Maurina, de l’Associació Veïnal de Ca n’Aurell i de l’Ateneu Terrassenc, pensem que com en tot procediment col·laboratiu, participació i connexions són processos inherents a la producció cultural i, per això, l’art és significatiu per a la societat més enllà del gaudi estètic.

Com a dispositiu per produir i disseminar coneixement, la institució cultural avui té la responsabilitat de treballar per a la societat i també amb la societat.

Hem de treballar tots plegats amb el convenciment que l’art i la cultura són un indret fèrtil per produir i distribuir coneixement en la societat i requereix que aquest treball pugui ser construït i compartit en tot l’espai social.

Tots i totes les persones i els artistes dels nostres barris de Terrassa, ocupen una posició clau en la producció de coneixement a través de l’art, i és per això que cal vetllar per la seva llibertat creadora i alhora facilitar-los els mitjans més idonis per realitzar i difondre el seu treball.

La nostra intenció és que aquesta exposició que ja és la tercera, d’aquest projecte tingui continuïtat animant les associacions veïnals de la nostra ciutat en aquest projecte de barris.

D’ençà que vam començar al febrer d’aquest any, ja hem fet dues activitats que hem realitzat al barri de Sant Pere Nord.

Aquest setembre en tenim confirmades una altra més, i també al barri de la Maurina.

Related Articles

Deixa un comentari