Dos dies d’oci alternatiu a la 2a. Festa Major Popular i Alternativa

No Comment

La Festa tindrà lloc a la Plaça Lluís Companys els dies 29 i 30 de juny i s’hi faran xerrades, conta-contes, tallers, activitats per a totes les edats, un dinar popular i concerts reivindicatius.

Per tal de cobrir una part del pressupost total, s’ha posat en marxa un micromecenatge a través de la plataforma Tot Suma on es poden fer aportacions fins el proper 28 de juny.

 

Després de la bona rebuda que va tenir l’any passat la primera edició de la Festa Major Popular i Alternativa de Terrassa, la Comissió de Festes Populars de Terrassa ha presentat el cartell de la segona edició amb el convenciment de la necessitat de crear espais d’oci alternatius i doblant, per aquest motiu, les activitats i els dies de festa, que enguany seran 29 i 30 de juny. Des de la Comissió es planteja una festa reivindicativa que vol replantejar el model de festa major de consum de la ciutat. La Festa Major Popular i Alternativa de Terrassa aposta per una festa autogestionada per més de 10 entitats de la ciutat i amb participació de les veïnes del barri en les activitats que es duran a terme. El denominador comú serà un espai col·lectiu on totes les persones es sentin partícips de les activitats i prenguin part del que està passant.

La FMPA començarà el dissabte a les 18:00 hores per anar fent ambient i donarà el tret de sortida amb la lectura del pregó, que serà a les 19:00 hores. Pel que fa a les activitats, enguany hi haurà un taller de petanca organitzat per les veïnes del barri, conta-contes infantil, un debat no-mixte sobre l’autodefensa feminista, xerrades de continguts polític o un dinar popular, entre d’altres. Al vespre i nit, serà l’hora dels concerts, amb marcat caràcter feminista on actuaran, entre d’altres, Les Buch, Akelarre, Ascensa Furore o Niñas Perdidas.

El programa oficial de la Festa Major de l’Ajuntament inclou la programació de la FMPA com a Espai Popular i Reivindicatiu “Festa sí, lluita també”, malgrat que la Comissió va demanar un canvi de nom respecte l’any passat. Només se’ls ha ofert aparèixer el programa sota aquest nom, no com a Festa Major Popular i Alternativa.

Related Articles

Deixa un comentari