Drac i bruixes de can Boada, 40 aniversari amb una jornada d’activitats i festa, 23S, plaça Lluís Companys, 23 colles, 40 lluïments

No Comment
El Raganet, obra d’en Pep ‘Raga’

 

La colla de foc de can Boada celebrarà el dissabte 23 de setembre el seu 40 aniversari amb una jornada plena d’activitats, acompanyada de 23 colles convidades. Podeu llegir el reportatge que publicàrem el 9 de maig de 2017: «Drac i Bruixes de Can Boada, una colla obrera i molt de barri».

10h Cercavila amb 9 colles: DRAC I BRUIXES DE CAN BOADA, BANDOLERS DE TERRASSA, DIABLES DE LA MAURINA, DRAC BALUK ASTHAROT, BITXO DEL TORRENT MITGER, DIABÒLICS D’EGARA, LA JOVE DE SANT LLORENÇ, DIABLES DE SANT PERE NORD I DIABLES DE TERRASSA.

Recorregut: carrer del raïm, carrer Torrent del Batlle, ronda de ponent, avinguda can Boada del pi, ronda de ponent, carrer d’Antoni Maura, carrer de Francisco de Vitòria, carrer de la hispanitat i arribada a la plaça Lluís Companys.

ACTIVITATS A LA PLAÇA LLUÍS COMPANYS:

11:30H BALL DE GEGANTS AMB 3 COLLES: GEGANTERS DE TERRASSA, GEGANTS BOJOS DE TERRASSA I COLLA GEGANTERA DE LA MOLA DE FARELL.

12:30H COLLES DE CULTURA I DE BALL AMB 4 COLLES: LA PAPALLONA DE SANT PERE, AMUNT I CRITS, BASTONERS DE CALDES DE MONTBUI I PRODIS.

14H DINAR POPULAR, TRIA EL TEU MENÚ.

PAELLA DE MARISC AMB PA I BEGUDA O MENÚ DE BARBACOA AMB: TORRADA DE BOTIFARRA, CANSALADA, MONGETES, PA I BEGUDA. PREU 10€.

ORGANITZAT PER DRAC I BRUIXES DE CAN BOADA.

VENDA DE TIQUETS ANTICIPATS FINS A 21 DE SETEMBRE EN LA LLIBRERIA ANA, TIQUETS LIMITATS.

17H BALL DEL DRAC NERVÓN I EL DRAC RAGANET “ ELS 2 DRACS DE CAN BOADA”.

17H XOCOLATADA.

17:30H LLUÏMENTS DE GRUPS DE BATUCADA AMB 4 COLLES: SO-M MAURINA, DESTERRAS, TUCANTAM DRUMS DE CASTELLAR I TERRASSAMBA.

19H XERRADA DE FUNDADORS, ANTICS COMPONENTS I ACTUALS COMPONENTS DE DRAC I BRUIXES DE CAN BOADA.

19H PLANTADA DE LES 9 BÈSTIES ASSISTENTS: DRAC NERVÓN DE CAN BOADA, DRAC RAGANET DE CAN BOADA, DRAC BALUK ASTHAROT DE CA N’AURELL, BITXO DEL TORRENT MITGER, LA PAJARA DE TERRASSA, LA BESTIOLA DE MONTSERRAT, EL BOC DE CAN VERNET DE SANT CUGAT, LA LLOBA LLEPA-SANG DE SANT CUGAT I EL DRAC DE GELIDA.

19:30H MALABARS DE FOC DE COLLES PARTICIPANTS OBERT AL PÚBLIC ASSISTENT.

LA CREMADA DE CAN BOADA.

20H CREMADA INFANTIL AMB 6 COLLES: DRAC RAGANET I BRUIXETES DE CAN BOADA, COLLA INFANTIL DE DIABLES DE LA MAURINA, BITXAIRES DEL TORRENT MITGER, COLLA INFANTIL DE DIABLES DE SANT PERE NORD, LLOBA LLEPA-SANG AMB ELS DIABLONS DE SANT CUGAT I COLLA INFANTIL DE LA JOVE DE DIMONIS DE SANTA COLOMA DE GRAMENET.

21H CREMADA ADULTA DE BRUIXES I DIABLES AMB 6 COLLES: LES BRUIXES DE CAN BOADA, DIABLES DE CA N’AURELL, DIABLES DE SANT PERE NORD, DIABLES DE LA MAURINA, COLLA JOVE DE DIMONIS DE SANTA COLOMA DE GRAMENET I ELS DIABLES DE SANT CUGAT.

22H CREMADA DE BÈSTIES ADULTES AMB 6 BÈSTIES: DRAC NERVÓN DE CAN BOADA, DRAC BALUK ASTHAROT DE CA N’AURELL, EL BITXO DEL TORRENT MITGER, LA PAJARA DE TE- RRASSA, EL DRAC DE GELIDA I EL BOC DE CAN VERNET DE SANT CUGAT.

23H DISCOMOBIL AMB ELS DJ’S DE DRAC I BRUIXES DE CAN BOADA.

0:00H FI DE FESTA.

Related Articles

Deixa un comentari