El Centre Excursionista crea dos grups de cant coral i convida a participar-hi

No Comment

El

El Centre excursionista de Terrassa, des de fa més d’un segle és una entitat que aglutina persones que tenen com a interès comú el coneixement i gaudi de la natura i també de la cultura. Dintre de la natural diversificació d’activitats de l’entitat, ara es proposen recuperar-ne una que ja va tenir lloc a la casa fa temps i que neix com una demanda natural d’algunes sòcies i socis que volen gaudir del cant coral plegats.

El cant coral és la forma més senzilla, directa i natural d’acostar a tothom a la música i, també, una activitat que fomenta valors importants en la societat d’avui en dia i que van també molt lligats al tarannà del nostre país.

Per tots aquests motius, el CET convida a formar part de les dues noves corals del CET: la juvenil, adreçada a joves fins a 15 anys; i la d’adults, a partir de 16 anys i sense límit d’edat. Els horaris d’aquestes activitats seran els dilluns de 18 a 19h per a la juvenil i el mateix dia de 19:30 a 21h per a la coral d’adults. El director és el Lluís Yera.

El Centre vol amb aquesta activitat animar a crear un ambient de germanor en aquest grup i que es puguin cantar plegats cançons fresques, actuals i que ens engresquin a tots en aquest nou projecte.

L’activitat serà oberta tant per a persones sòcies com per a no sòcies. Nous cantaires sempre són benvinguts! I per cert, falten veus masculines!!! Ah! I no cal tenir coneixements previs de música per participar-hi!

Related Articles

Deixa un comentari