Festival Sant Pere Sona! 2015, un escenari lliure pels directes de Monsterholic i Sigelpa

No Comment

Cartell SPS 2015

El proper divendres, 29 de maig (22:30h, Plaça del Triomf) arriba la 12ª edició del Festival Sant Pere Sona!, el concert emmarcat dins el programa de la Festa Major de Sant Pere que tindrà lloc el proper 29, 30 i 31 de maig i que aposta sempre per grups de la ciutat de Terrassa i rodalies. I és que la filosofia del Sant Pere Sona! és la d’esdevenir una oportunitat única per a les bandes locals de Terrassa per poder presentar els seus directes en unes condicions tècniques immillorables tot oferint un concert gratuït i a l’aire lliure. En aquesta ocasió, els encarregats de fer vibrar l’escenari seran la banda de progressiu Monsterholic, nascuda l’any 2013 i Sigelpa, una “barreja poc ortodoxa de punk rock i folk celta cantada en català” tal i com ells mateixos es descriuen.

Monsterholic aposten per un so molt enèrgic i sense embuts, que inclou estils molt variats. L’Àlex Calero és l’ànima i el compositor del grup, un músic capaç de combinar en directe teclats, vocoders i pads amb guitarres, veus i altres instruments. Els seus concerts sorprenen per l’energia que desprenen. Acompanyat de Guillem Rovira a la bateria, Albert Bleda al baix i Marc Medina a la guitarra, podrem gaudir de la presentació del seu primer treball Anthems For The Bullied.

Sigelpa té una proposta en la que conflueixen punk-rock, celtic folk, lletres irreverents i molta festa. Format per Robert a la guitarra, Guille a la bateria, Albert al violí, Alba a l’acordió, Pol a la veu i guitarra, Bruna a la veu i Xavi al baix; al 2014 van editar el seu primer disc, TerraMorta, que els va permetre tocar per tota Catalunya i en alguns festivals de França i Espanya. Fa poques setmanes ha vist la llum el seu segon treball Ens van diagnosticar un transtorn que és una representació fidel dels seus concerts.

Organitzat pel grup terrassenc de cultura popular La Papallona de Sant Pere i amb el suport de Cultura de l’Ajuntament de Terrassa. El programador artístic ha estat, un cop més, l’apassionat activista musical i dinamitzador cultural David Traver que serà també l’encarregat de presentar-nos l’edició d’enguany.

 Eli RodGüell

Related Articles

Deixa un comentari