Jornada TAM! al Vapor per a músics emergents

No Comment

TAM! jornadaAvui, divendres 21 de novembre (20:00h, El Vapor – Espai de Creació Musical) es donarà punt i final a la primera edició del concurs TAM! amb la JORNADA TAM!. Aquesta jornada va dirigida a totes aquelles persones que, hagin o no participat al concurs, tenen un interès especial per a la música des d’un punt de vista professional, i significarà el punt d’inflexió per a l’inici de la gira de concerts dels grups guanyadors per les cases de la música de Catalunya.

La jornada arrencarà amb l’intercanvi d’eines i recursos per als músics a través de tres racons formatius i participatius simultanis. Cada racó estarà dinamitzat per un ponent que compartirà experiències i coneixements per arribar a una reflexió conjunta que permeti tractar les inquietuds i/o dubtes que puguin tenir els músics a l’hora d’iniciar i dur a terme un projecte musical. En Jordi Martínez “Gito” serà l’encarregat de la formació “Coses del i pel directe” que tractarà temes relacionats amb el rider tècnic/stage, rider tècnic/monitoratge, les proves de so o la relació entre músic i tècnic de so, entre d’altres. L’Alícia Rey dirigirà “Com explicar qui ets?” amb la pretensió d’aprendre sobre la projecció de la imatge d’un projecte musical en la seva totalitat, passant tant per l’estètica així com la comunicació ja sigui oral, virtual o audiovisual. L’Ernest Garcia del Col·lectiu Ronda conduirà “Treballar en espectacles públics” on es tractaran els aspectes legals a l’hora de facturar un concert, quines assegurances hi han ofertades, la relació amb la Seguretat Social, per citar-ne alguns.

Seguidament, i amb gran expectació, tindrà lloc la presentació en primícia dels videoclips i fotografies dels grups guanyadors de TAM! d’aquesta primera edició realitzats per Cecília Canal i Idoia Recuenco, en el cas de K-Soviet, i Alejandro Marín i Cloe Pérez, en el cas de La Hawha Band. Els autors tant del videoclip com del book de fotografies van ser seleccionats per dues especialistes en la matèria, la fotògrafa Noemí Elías i la vídeo creadora Lyona, a partir de les dues masterclass que van oferir a principis del passat abril.

Finalment, s’oferirà el primer concert de gira dels guanyadors del TAM!, una gira que recorrerà les cases de la música de Catalunya començant per l’Ègara i passant per Mataró, Hospitalet de Llobregat, Manresa i Salt-Girona. Dins la categoria de “rock, hardcore, metal…” el grup seleccionat va ser K-SOVIET i LA HAWHA BAND va ser el guanyador de la categoria “pop, indie, jazz i propostes més acústiques”.

Us deixem un tastet:

Related Articles

Deixa un comentari