La Cursa Solidària del Museu, 20 de maig

No Comment

Cartell-definitiuCursadelMuseu-724x1024

El Museu Nacional de la Ciència i de la Tècnica de Catalunya (mNACTEC) en col·laboració amb el Centre Excursionista de Terrassa, organitza la Cursa Solidària del mNACTEC amb motiu del Dia Internacional dels Museus i del 25è aniversari dels Jocs Olímpics de Barcelona 1992. La cursa, de caràcter popular i no competitiu, té com a objectiu descobrir el Museu i el seu entorn a tots els participants i al públic en general des d’un nou punt de vista.

La inscripció costarà 5€ que es destinaran íntegrament a fins solidaris ja que es farà donació del total de la recaptació a alguna entitat que treballi per al benestar de les persones que més ho necessiten. Els corredors, a més de la satisfacció d’haver contribuït a una causa noble, tindran l’esmorzar i una samarreta de la cursa un
cop acabada la prova.

botomalarrassa

El recorregut és d’uns 4 km aproximadament. Aquesta distància està distribuïda en dues voltes pels carrers adjacents i per l’interior del Museu, incloent-hi les voltes de la teulada i espais que habitualment no estan oberts al públic, com el taller de restauració i el magatzem d’objectes històrics. És una excel·lent ocasió per visitar-los!

Us animem a participar-hi corrent. O, en cas que no hi pugueu ser, també podeu fer la vostra aportació solidària de 5€ i formareu part de la fila 0, la dels no corredors.

Atenció!

Per a l’organització de la cursa ens calen voluntaris.
Si et ve de gust col·laborar-hi, posa’t en contacte amb Secretaria, cada dia feiner de 6 a 9 del vespre o al telèfon 93 788 30 30 

Ajuda’ns i, a més de la satisfacció d’haver participat en l’organització d’una cursa tan original, tindràs una samarreta i l’esmorzar com els corredors i podràs visitar el taller de restauració, el magatzem d’objectes històrics i pujar a les voltes. 

Apunta-t’hi! El Centre et necessita!

Related Articles

Deixa un comentari