Minyons de Terrassa fa plaça de nou l’Hospitalet de Llobregat

No Comment
El 3d9 de Minyons a la plaça de l’ajuntament de l’Hospitalet. Foto Minyons

Aquest diumenge 9 de juny, els Minyons de Terrassa han actuat a la plaça de l’Ajuntament de l’Hospitalet de Llobregat, acompanyats per les Colles dels Castellers de Vilafranca, Castellers del Prat i la Colla Jove de l’Hospitalet, exercint com amfitriona.

Minyons, en aquesta Diada, ha fet un pas de reafirmació en la temporada del 40è aniversari descarregant el 4 de 8 amb el pilar, castell que es resistia des de feia tres anys i fent plaça de 9 la plaça de l’Ajuntament de l’Hospitalet de Llobregat en descarregar el 3 de 9 amb folre en primera ronda.

La diada començà descarregant un pilar de 4 de dol en honor d’un dels castellers fundador de la Colla Jove d’Hospitalet. Després, es descarregaren 2 pilars de 4 més, per començar l’actuació. En primera ronda, la colla egarenca plantà un sòlid 3 de 9 amb folre, el tercer descarregat en aquesta temporada. En segona ronda estrenaren i descarregaren un vistós 4 de 8 amb el pilar, una fita que feta temps no s’assolia i, al temps, una declaració d’intencions, tot mirant la tècnica i condicions per plantar un eventual 4d9 amb el pilar més endavant.

A tercera ronda, Minyons descarregà també un 5 de 8 que provocà els crits de les membres de la colla demanant un pis més. En ronda de pilars descarregà un nou pilar de 7 amb folre. Per tancar la diada, 4 pilars de 4 simultanis.

La propera actuació serà el 16 de juny a les 11.30 h a la plaça de Sant Pere de Berga, amb motiu de la Diada dels 4 Fuets, acompanyats de la Colla local dels Castellers de Berga i dels Capgrossos de Mataró.

Related Articles

Deixa un comentari