Minyons organitza activitats i visites al seu local durant la Fira Modernista

No Comment

La Colla Castellera dels Minyons de Terrassa participarà un any més a la Fira Modernista que se celebra a la ciutat del 7 al 9 de maig, Hi haurà tot un seguit d’activitats tot el cap de setmana al seu local, la Casa modernista Jacint Bosch situada al número 4 del carrer Teatre.

La seu de Minyons romandrà oberta per fer-hi un seguit de visites guiades a la ciutadania. La Casa Jacint Bosch, d’estil modernista construïda el 1912, encara conserva una gran quantitat de detalls de l’època que es podran visitar. Un guia explicarà la seva història durant tot el recorregut, en visites organitzades a les 10, 11 i 12 del matí.

De les 10.30 del migdia fins a les 17h,  s’obrirà el pati del local per a poder gaudir dels vermuts musicals. Dissabte dia 8 al migdia, amb unes cançons de taverna a càrrec del grup banyolí Germà Negre. A les 7 de la tarda hi haurà una actuació de música folc, a la qual és necessària la inscripció prèvia. Diumenge al migdia hi haurà el ja tradicional ball de gralles de Fira Modernista amb les gralles de la Colla, les Gralles Grillades, i el grup Els Pelacanyes.

Tots els actes i actuacions seguiran les mesures de seguretat contra la covid- 19 i algunes requeriran inscripció prèvia a través de la web de la Colla.


minyons_firamodernista_2021

Related Articles

Deixa un comentari