Música i festa per la Diada de Minyons el cap de setmana. La colla es fixa l’objectiu del castell de 9

No Comment
Jaume Maeso (president) i Nani Matas (cap de colla) presentant la Diada als mitjans. Foto: Minyons

Els Minyons de Terrassa celebren el proper cap de setmana la XLIII Diada de la Colla. Els malves recuperen la seva diada després de més d’un any sense castells per la pandèmia de la covid-19

Els malves afronten aquesta darrera setmana d’assajos amb l’objectiu “de seguir treballant amb pas ferm cap als castells de nou” en paraules del seu cap de colla Nani Matas.

I és que els castells que portin els malves el diumenge vinent dependran dels assajos que faran durant aquesta setmana. És per això que els malves fan una crida a tots els terrassencs a assistir als assajos d’aquesta setmana, dilluns dimecres i divendres a partir de les 2/4 de 10 del vespre al pati de la Casa Jacint Bosch (c/ Teatre, 4), seu social de la colla.

La principal novetat d’aquesta Diada és que la colla malva emetrà en directe la diada a través del nou canal de Twitch que ha obert l’entitat. Aquesta retransmissió anirà a càrrec del periodista i minyó, Joaquim Albalate amb la participació dels Lauzeta Folk el primer canal de Twitch en català verificat i un dels més vistos amb la nostra llengua. Aquesta transmissió comptarà amb el suport de Parlem Telecom.

En paraules del president de Minyons, Jaume Maeso, “Volem apropar el fet casteller a molta més gent. Retransmetre la diada en directe per Twitch ens permet arribar a un públic que fins ara veia els castells com una cosa molt llunyana”.

Els actes de la Diada començaran el divendres 19 amb el darrer assaig de la temporada a partir de 2/4 de 10 del vespre, en acabar l’assaig hi haurà un refrigeri per a tots els assistents a l’assaig i una actuació amb l’animador Jaume Barri. Dissabte a la tarda se celebrarà la tradicional actuació de vigílies al Raval de Montserrat a les 6 amb la presència dels Tirallongues de Manresa.

El diumenge començarà amb les matinades pels carrers de la ciutat a partir de les 2/4 de 10 del matí a càrrec de les Gralles Grillades, grallers de la colla, que precediran el plat fort del dia que serà l’actuació de la XLIII Diada dels Minyons de Terrassa, a partir de les 12 del migdia, la diada comptarà amb la presència, a més a més dels malves, dels Castellers de Sant Cugat i els Castellers de Sants. Per tancar els actes de la diada els Minyons organitzen un concert del grup Préssecs a partir de les 5 de la tarda al Centre Cultural El Social.

Related Articles

Deixa un comentari