Oberta una convocatòria per a dues places de residències artístiques a El Corralito

No Comment

El Centre de Creació Artística el Corralito CCA i el Festival TNT ofereixen de nou l’oportunitat de dur a terme residències artístiques de dos mesos a l’espai del Corralito, les quals acabaran amb una mostra durant el festival.


El Corralito CCA, comunitat de creació artística i cultural autogestionada per joves creadores, conjuntament amb el Festival TNT, han obert una convocatòria de 2 places de residències per la creació artística contemporània. Es tracta de dues places per un període d’estada de dos mesos, de l’1 al 31 de juliol i de l’1 al 27 de setembre de 2023, i que culminaran amb la presentació de la peça creada dins del marc del Festival TNT de Terrassa, entre el 28 de setembre i l’1 d’octubre.

La convocatòria està dirigida a qualsevol creadora o col·lectiu d’arts vives o audiovisuals que experimentin amb nous formats, amb membres majors d’edat, sense distinció de nacionalitat, origen, gènere, orientació sexual, entre d’altres. Es prioritzaran totes aquelles artistes de Terrassa o rodalia, majors de 18 anys i menors de 35 anys.

Aquesta iniciativa busca consolidar la pràctica escènica local així com empoderar les joves incitant-les a formar part de les propostes artístiques de la ciutat. Volem posar en contacte el context local amb el context nacional i internacional del festival, amb la intenció de generar xarxa i visibilitat a les creadores més joves de la ciutat i rodalia.

Els projectes artístics compten amb una estada de residència a l’espai del Corralito i, un pressupost per materials fungibles i escenografia, així com difusió i promoció dels projectes a través dels canals del festival i del centre, posant-los en relació amb altres activitats i professionals. En col·laboració amb el Festival TNT, es realitzarà una tutoria i acompanyament del projecte per enriquir el seu procés de creació. 

Les artistes que vulguin presentar-se han de ser majors d’edat i hauran d’omplir el següent 
formulari: https://forms.gle/srbLq4UmbVBWPB2a9

El termini de presentació de sol·licituds finalitza el 23 d’abril del 2023. El resultat de selecció de la convocatòria serà comunicat el dia 8 de maig.

Related Articles

Deixa un comentari