Presentació del nou videoclip de Monsieur Cactus

No Comment

Monsieur Cactus ha presentat el seu nou videoclip “Si no fossis de pedra”, corresponent al segon senzill del LP Astronomia Elemental. Sota la direcció i muntatge d’Aleix Rodón, el duet pseudomusical terrassenc format per Alex Marteen i Alverd GualCibeira explota, un cop més, el seu estil tan peculiar de cabaret i l’entreteniment més canalla.

Com totes les presentacions de videoclips de Esterminio Produccions, aquesta es va convertir en un acte festiu, divertit i amb un cert toc de glamour. Hi va haver un pica-pica acurat on no hi van faltar “Els Bombons de GinTònic” de Monsieur Cactus.

La presentació oficial a Terrassa d’aquest videoclip va tenir lloc divendres passat al mític bar Reina Victoria. Després de la projecció del videoclip i la presentació del nou EP, vam poder gaudir d’uns Monsieur Cactus reinventats. Els nous aires passen per la substitució de l’ukelele per la guitarra elèctrica, i el piano per sintetizadors i seqüenciadors. Com sempre, unes veus molt treballades que complementen temes energètics, motivadors i creatius.

Després del concert, la festa va acabar amb els ritmes del DJ Alex Marteen.

Pels que us ho vau perdre, el proper 5 de març actuaran al club Cronopios de Barcelona.

 

Marina Sabaté i Xavi Martí
Eli RodGüell
cultura@malarrassa.cat

Related Articles

Deixa un comentari