El Comitè de Vaga Feminista de Terrassa convoca aquesta tarda a la Marxa de Torxes no-mixta

No Comment

Aquesta tarda a les 19h, davant l’Ajuntament, el Comitè de Vaga Feminista de Terrassa convida a totes les dones de la ciutat a la marxa de torxes no-mixta que se celebra prèviament al dia 25 en que es commemora el Dia Internacional per a l’eradicació de la violència envers les dones.

Aquesta marxa, duta a terme per cinquè any consecutiu, està organitzada pels diferents col·lectius i feministes autònomes integrades al Comitè de Vaga Feminista de Terrassa, i es planteja com una jornada reivindicativa i allunyada del tarannà festiu d’altres manifestacions i activitats que el moviment feminista porta a terme en altres jornades, tal com indiquen les seves organitzadores. El lema d’enguany és: Davant les violències masclistes ens hi trobareu de cara, en una clara al·lusió a la voluntat d’autodefensa del moviment feminista i a la resiliència i combativitat que mostra, dia a dia, contra tot tipus de violència.

Xarxa Lila contra les violències

Enguany, la marxa iniciarà el recorregut a l’Ajuntament i el tancarà a la Plaça Nova. Es convida a totes les dones a venir vestides de negre i es fa una petició de responsabilitat col·lectiva per a respectar les mesures de seguretat recomanades en el context de la covid.

A més de la marxa de torxes, el 25 de novembre, a les 10h a la Plaça Vella es farà la penjada de la Xarxa Lila contra les violències, una xarxa teixida col·lectivament per diferents dones que ha estat utilitzada en anteriors jornades de lluita tant del 8M com del 25N.

cartell25N20202aversio

Related Articles

Deixa un comentari