Les IV Jornades d’Economia Feminista es centren en seguir treballant per l’Empoderament comunitari als barris

No Comment


Diferents entitats i organitzacions de la ciutat de Terrassa, conformades, majoritària o únicament per dones, donen continuïtat a les Jornades d’Economia Feminista, que enguany són la IV edició.

Les entitats que conformen les Jornades d’Economia Feminista segueixen treballant per donar visibilitat a les desigualtats de gènere de com es gestiona la vida i les tasques reproductives amb les responsabilitats laborals i els espais de participació i empoderament.

La seva aposta es portar-ho als barris de la ciutat, i concretament als grups de dones que es troben en aquests. Dins de la Terrassa Cooperativa s’han preparat dues activitats dirigides en aquest sentit:

Exposició “Empoderades. Dones del comerç just”

Una exposició que pretén donar visibilitat a les desigualtats de gènere a escala global i com el comerç just i les iniciatives cooperativistes pal·lien aquestes desigualtats.

L’exposició es podrà veure del 7 al 30 de novembre al centre cívic Montserrat Roig i el 09 de novembre tindrà lloc l’acte inaugural a les 12:00

Taula Rodona: “Empoderament comunitari als barris. Com construir Barris Violetes?”

La CONFAC està duent a terme el projecte dels Barris Violetes perquè les associacions veïnals es sumin a treballar per la igualtat de gènere als seus barris. Aprofitant aquesta benentesa, es farà una taula per tractar aquest tema i poder sumar barris de la ciutat.

L’acte tindrà lloc el proper 17 de novembre a les 18.30 a La Revolta, i comptarà amb la participació de: la Laura Liñares, coordinadora del projecte Barri Violeta i Dones d’Egara, primera experiència de barri violeta a nostra ciutat.

L’acte estarà amenitzat amb pica-pica i actuació musical de Núria Rossy

Related Articles

Deixa un comentari