Quart Creixent proposa lligar-se un mocador lila al braç per les morts de violència masclista

No Comment

El col·lectiu feminista egarenc impulsa la campanya anomenada “Colze a Colze” per visibilitzar i denunciar col·lectivament els feminicidis, fins a 19 en tot l’Estat en què portem de 2019.


Quart Creixent, un dels col·lectius feministes de Terrassa, ha posat en marxa la campanya de denúncia col·lectiva “Colze a colze”.  Es tracta de lligar-se un mocador lila al braç per cada feminicidi possibilitant una reacció ràpida i la creació d’una xarxa de denúncia en qualsevol context. És una iniciativa que busca la implicació de totes les dones en la visibilització dels feminicidis posant-los al centre del debat polític i social.

Aquesta proposta neix de les reflexions internes del col·lectiu davant la impotència per l’onada de feminicidis i la manca de recursos a l’hora de denunciar-los. La plataforma web encarregada de denunciar els feminicidis de l’estat espanyol (feminicidio.net) en va comptabilitzar 98 durant l’any 2018 i en el transcurs d’aquest 2019 ja se n’han notificat 19.

La campanya s’ha donat a conèixer a través d’un vídeo que ha comptat amb la participació de diverses dones de la ciutat i que s’ha fet públic a les xarxes socials del col·lectiu.

Related Articles

Deixa un comentari