‘Artistas del barrio’ 10na edició, al casal cívic Can Boada

No Comment

La comissió de Cultura i Espectacles de l’Associació Veïnal de Can Boada del Pi organitza la desena edició d’Artistas del barrio. se celebrarà al Casal Cívic de Can Boada del carrer Joan d’Àustria, número 11, el pròxim diumenge dia 18 de juny a les 19:00 h. L’entrada és gratuïta.

El cicle d’Artistas del barrio va començar els seus concerts el 25 de novembre del 2017 amb l’actuació de Café de Nikanor, i sempre ha tingut una gran acceptació entre els veïns no només al barri, sinó de tota la ciutat.

Aquesta activitat ha donat a conèixer en les seves diferents edicions les habilitats artístiques que tenen alguns dels nostres veïns i ha fomentat la dinamització cultural del barri, sent un punt de trobada per a compartir aficions d’àmbit cultural, i socialment és un bon motiu per a fomentar les relacions veïnals.

A les nou edicions que hem fet fins ara, han passat pel nostre escenari diversos artistes de variats estils musicals: pop-rock, havaneres, flamenc, tangos… També hem ofert poesia i monòlegs.

En aquesta ocasió, el diumenge dia 18 de juny el concert serà el de fi de Festa Major de Can Boada del Pi, gaudirem amb l’actuació del grup OH! REVIVAL un conjunt que compta en el seu repertori un tribut a Creedence Clear Water Revival.

Ens oferiran entre d’altres cançons Midnight special, Green river, Have you ever seen the rain?, Born on the Bayou, Bad Moon rising, Suzie Q.

Apart de cançons de Creedence, també interpretaran Sweet Home Alabama, Take it easy, per exemple, i moltes més.

Related Articles

Deixa un comentari